Halı sahalar, internet kafeler, çay bahçeleri ne zaman açılacak? Mekanlar ne zaman açılıyor? gibi sorular merak sahipleri tarafından sıkça araştırılıyor. Ekonomik olarak zor günler geçiren işletme sahipleri dört gözle tekrardan normalleşme sürecini bekliyor. Özellikle aşının Türkiye’ye gelmesiyle beraber vakaların düşmesi beklenirken mekan sahiplerini gözünü yapılacak olan açıklamalara çevirdi. Peki, Halı sahalar, internet kafeler, çay bahçeleri ne zaman açılacak? Mekanlar ne zaman açılıyor? İşte detaylar…

MEKANLAR NE ZAMAN AÇILIYOR?

Alınan tedbirler etkisini gösterirken Koronavirüs vaka sayısında hızla düşüş yaşanıyor. Vakaların düşmesinde alınan tedbirler önemli rol oynarken tekrardan normalleşme sürecine geçilip geçilmeyeceği merak ediliyor. Bu kapsamda halı sahalar, internet kafeler, çay bahçeleri ne zaman açılacak sorusu araştırılıyor. Bir sonraki Kabine toplantısında konunun gündeme gelmesi bekleniyor. Henüz resmi bir açıklama yapılmasa da koronavirüs açılarının yaygınlaşmasının ardından tekrardan mekanların açılması bekleniyor.

Türkiye’nin koronavirüsle mücadelesinde son 24 saatte yaşananlar

Türkiye’nin 25 Aralık tarihli günlük koronavirüs tablosuna göre, son 24 saatte 201 bin 104 Kovid-19 testi yapıldı, 17 bin 543 kişinin testi pozitif çıktı, hasta sayısı 3 bin 199 oldu, 256 kişi hayatını kaybetti.

Editör: TE Bilisim