Şubat ayının ilk kampanyası olan ŞOK 1 Şubat 2020 aktüel kataloğu ele alındığında cazip ürünlerin yer aldığı görülüyor. Bu ürünler arasında elektrikli ev aletleri, elektronik ürünler, gıda ürünleri ve çok sayıda temel tüketim malzemesi yer alıyor. ŞOK’un indirimli aktüel ürünlerini merak eden vatandaşlar, ŞOK 1 Şubat 2020 aktüel kataloğunda neler var? sorusuna cevap arıyor. ŞOK’un 1 Şubat 2020 aktüel kataloğu ayrıntıları haberimizde…

1 Şubat ŞOK Aktüel Ürünler Kataloğu

Şok market yeni haftanın indirimleri için düzenlenecek olan 1 Şubat 2020 hafta sonu aktüel kataloğu yayınlandı. Şok marketin Çarşamba kampanyası hala devam ederken hafta sonunda da birbirinden cazip fiyatlı kaliteli ürünler sizlerle buluşmaya hazırlanıyor. Şok Aktüel Ürünler kampanyası ile neler gelecek, Şok markette bu hafta neler var gibi soruların yanıtı haberimizin devamında.

Şok aktüel 1 Şubat 2020 hafta sonu kampanyası ile market raflarına ulaşacak olan indirim fırsatlarından detayları belli oldu. Her hafta birbirinden cazip fiyatlı ürünleri ile tüketicilerin karşısına çıkan her zaman kaliteli indirim fırsatlarını sizlerle buluşturan Şok Market bu hafta da oldukça etkili ve benzersiz bir kampanyayı sizlerle buluşturmaya hazırlanıyor. Şok marketin ara vermeden devam ettiği indirimleri arasında evinizin ihtiyacı olan birçok ürün bulunuyor.Şok Aktüel indirim kataloğu ile her hafta Türkiye genelinde bulunan bütün mağazalara birbirinden cazip fiyatlı ürünler ulaşıyor, tüketiciler Şok Market indirim kampanyalarından oldukça memnun kalıyor. Şok marketin mobil uygulaması sayesinde artık beğendiğiniz ürünleri markete gitmeden ayırtma ve gidip satın alma imkanınız da bulunuyor. Şok’ta indirime giren ürünleri kaçırmak istemiyorsanız böyle bir yöntem uygulayabilir erkenden markete gitme zorunluluğu olmadan ürünleri uygun fiyatlı olarak satın alabilirsiniz. İsterseniz gelin ŞOK’ta bu hafta neler var yakından inceleyelim.

Şok Aktüel 1 Şubat 2020 Kataloğu

Şok 1 Şubat 2020 aktüel ürünler kataloğu ile hafta sonunda market raflarına evinize ihtiyacınız olan birçok ürün ulaşacak özellikle elektrikli ev aletlerinde güzel bir kampanya sizleri bekliyor olacak. Hafta sonu kampanyalarını genellikle tek sayfalık bir kampanya broşürü ile duyuran Şok market bu hafta da aynı şekilde tek sayfada onlarca ürünü sizlerle buluşturmaya hazırlanıyor. ŞOK indirim kampanyası ile bu hafta sonu gelen ürünler bu şekilde:

Sinbo blender set 109 TL

Kiwi dijital mutfak terazisi 39,95 TL

Teba elektrikli çelik cezve 49,95 TL

Kumsal derin tencere 79,90 TL

Lav desenli meşrubat bardağı 3’lü 9,99 TL

Dolap içi raf 7,99 TL

Kurabiye seti 11,95 TL

Yoğurt kabı 5,99 TL

Baskılı körüklü pipet bardak 2,99 TL

Baskılı pipetli bardak 1,99 TL

Cam narenciye sıkacağı 3,99 TL

Şok Markette şubat ayının ilk indirim kampanyası hafta sonu için yayınlandı. 1 Şubat Şok aktüel ürünler kataloğu ile hafta sonunda çok cazip fiyatlı indirim kampanyaları sizlerle buluşacak aynı zamanda 25 TL ve üzeri alışverişlerinizde de birçok ürün sizleri bekliyor olacak. Şok Aktüel kampanyası ile bu hafta indirime girecek olan ürünlerin devamı şu şekilde:

Kek kalıbı çeşitleri 18,95 TL

Silikon Mini fırça 1,99 TL

Silikon tutamaç 6,99 TL

Silikon kek kalıbı altılı 5,99 TL

Silikon plastik saplı spatula 4,99 TL

İlk yazar kasam 29,95 TL

Şok aktüel 1 Şubat 2020 hafta sonu indirim kampanyası ile gelen ürünleri yukarıda sizler için listeledik. Aynı zamanda çok markette hafta sonunda yapacağınız 25 TL ve üzeri alışverişlerde Finish hepsi bir arada tablet 30’lu 23,90 TL yerine 14 TL ve Ariel sıvı çamaşır deterjanı 27,90 TL yerine 20 TL fiyatı ile sizleri bekliyor olacak.

Editör: TE Bilisim