Fox Tv’de bu akşam ekranlara gelen Savaşçı dizisinin nerede, hangi şehirde çekildiği merak konusu. Türk askerinin teröre karşı verdiği kahramanca mücadeleyi ekran başındaki izleyicisine aktarmayı amaçlayan Savaşçı, başarılı oyuncu kadrosu ve sürükleyici senaryosuyla vatandaşların ilgisini çekmeyi başarıyor. Dizi reytinglerinde zirveye oynayan yapımlardan biri olan Savaşçı’nın, dağlık araziler ve sarp kayalıklarla dikkatleri çeken çekim mekanları sık sık araştırılıyor. Peki Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu gibi başarılı oyuncuların rol aldığı Savaşçı nerede çekiliyor? Savaşçı dizisinin çekildiği yer neresi? Detaylar haberimizin içeriğinde!

SAVAŞÇI NEREDE ÇEKİLİYOR? SAVAŞÇI DİZİSİNİN ÇEKİLDİĞİ YER NERESİ?

Savaşçı dizisinin dağlık alan gerektiren çekimleri Konya ve Ankara‘da kurulan dev platolarda, dağlık alan gerektirmeyen çekimleri ise Eskişehir‘de kurulan set mekanlarında gerçekleştiriliyor.

Savaşçı dizisinin senaryosunun en iyi işlenebileceği bölge olan Doğu Anadolu’da çekim yapılması istenmesine rağmen, bölgenin olumsuz iklim ve arazi koşulları nedeniyle dizi ekibi bu isteğini gerçekleştirememektedir. Dağlık ve geniş arazi bakımından koşulları en iyi sağlayan Konya ve Ankara’da bu çekimler yapılmaktadır. Dizinin dağlık çekimlere ihtiyaç duyulmayan kısımları ise Eskişehir’de gerçekleşmektedir.

Savaşçı dizisinin oyuncuları ve konusu

Savaşçı dizisinin başarılı oyuncu kadrosu;

Berk Oktay (Yüzbaşı Kağan Bozok), Murat Serezli (Albay Halil İbrahim Kopuz), Fırat Albayram (Üsteğmen Serdar Türkmen), Sarp Levendoğlu (Yüzbaşı Hayrdar Bozkurt), Gaye Turgut Evin (Teğmen Çiğdem Ülgen), Doğan Bayraktar, Sertan Erkaçan, Serhat Nalbantoğlu, Ogeday Girişken, Gökçen Gökçebağ, Serkan Kuru, Bayram Burç Kümbetlioğlu, Alican Albayrak, Bahadır Buyruk, Nazan Diper, Zeynep Elçin, Yeliz Akkaya, Ali Tarık Fındık, Zerrin Sümer, Alp Öyken

Savaşçı dizisi, Özel Kuvvetler Komutanlığında ‘Bordo Bereliler’ olarak bilinen tim bünyesindeki askerlerin hikayelerini konu alıyor. Bordo Bereli timi olan Kılıç isimli tim, Şırnak’ta görev yapmakta olan bir grup askerden oluşuyor. Savaşçı, içerisinde bulundukları zorlu koşullara rağmen teröristlere karşı cesurca mücadele veren cengâver Türk askerinin kahramanlıklarını, ve Mehmetçiğin bu kahramanlıklar uğrunda nasıl bedeller ödediğini konu ediyor.

Editör: TE Bilisim