Sefirin Kızı bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Milyonlarca izleyicinin beğeniyle takip ettiği iddialı dizi, geçtiğimiz sezonda pazartesi akşamları yayınlanan 17 bölümün ardından bomba gibi bir sezon finaliyle ekranlara ara vermişti. Başrollerinde Neslihan Atagül Doğulu ve Engin Akyürek’in yer aldığı, muhteşem oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle adından çokça söz ettiren Sefirin Kızı 18. yeni bölüm heyecanla bekleniyor. Peki Stra TV’de Nare ve Sancar’ın destansı aşkının konu edildiği Sefirin Kızı bu akşam var mı? Sefirin Kızı yeni bölüm başladı mı ne zaman yayınlanacak? Soruların yanıtı ve yeni sezon tanıtımını içeren 18. bölüm fragmanı yazının devamında…

Sefirin Kızı bu akşam var mı? Sefirin Kızı yeni bölüm başladı mı ne zaman yayınlanacak

Melek ve Kavruk’un geçirdiği kaza ve ardından Melek’in kaybolmasıyla büyük bir heyecan yaşatan Sefirin Kızı, sezon finalinde Nare’nin Akın tarafından kaçırılması ve Sancar’ın başına gelenlerle yeniden yürekleri ağza getirmişti. Yeni bölümde neler olacak diye merakla bekleyen takipçiler Sefirin Kızı 18. bölüm gelişmelerini ve yeni sezon yayın tarihi bilgilerini araştırıyor.

Sefirin Kızı 18. bölüm yayın tarihiyle ilgiyle net bilgi bulunmazken, Eylül ayında yeniden Star TV ekranlarında olması bekleniyor.

Sefirin Kızı 18. bölüm fragmanı

Sefirin Kızı yeni bölümde, Akın’ın Nare’yi kaçırdığını anlayınca ardından gidip kurtarmak için kendisini derin sulara bırakan ve Akın’ın silahından çıkan kurşunlarla yaralanan Sancar’ı kim kurtaracak? Nare Akın’dan bu kez kolay kurtulabilecek mi?

Gediz, büyük sırrını sonunda Nare’ye açıklıyor mu?

Sancar ve Gediz arasındaki kıskançlık yeniden alevleniyor.

Neşe ile sözlenen Kavruk, kalbinin asıl sahibi olan Zehra’ya kavuşabilecek mi?

Tüm gelişmeler yeni sezonda Star TV ekranlarında olacak. Sefirin Kızı 18. yeni bölüm tanıtımını aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.

Sefirin Kızı 18. bölüm fragmanı İZLE!

Sefirin Kızı son bölüm izlemek ve gelişmelere yeniden tanıklık etmek için aşağıdaki bağlantıdan son bölümü kesintisiz izleyebilirsiniz.

Sefirin Kızı sezon finali (17. bölüm) İZLE!

Sefirin Kızı oyuncu kadrosu

Engin Akyürek – Sancar Efeoğlu

Neslihan Atagül Doğulu – Nare Çelebi

Uraz Kaygılaroğlu – Gediz Işıklı

Doğukan Polat – Yahya Efeoğlu

Hivda Zizan Alp – Elvan Efeoğlu

Özlem Çakar Yalçınkaya – Refika Işıklı

Erhan Alpay – Akın

Erdal Küçükkömürcü – Güven Çelebi

Gonca Cilasun – Halise Efeoğlu

Tülin Yazkan – Menekşe Efeoğlu

Esra Kızıldoğan – Müge Işıklı

Cemre Öktem – Zehra Efeoğlu

Edip Tepeli – Kavruk Ömer

Beren Gençalp – Melek Efeoğlu

Editör: TE Bilisim