Kanal D’nin beğenilen dizisi Zalim İstanbul ilk bölümü bu akşam izleyici ile buluşuyor. Yapımını Avşar Film’in üstlendiği Zalim İstanbul konusu, oyuncuları ve dizinin çekildiği mekanlar seyircilerin ilgisini çekti. Kanal D’nin başrollerini Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Ozan Dolunay, Simay Barlas ve Gamze Demirbilek’in paylaştığı dizisi Zalim İstanbul, Antakya’dan İstanbul’a uzanan bir var olma mücadelesini anlatıyor. Peki Zalim İstanbul nerede çekiliyor? İşte Kanal D’nin Zalim İstanbul dizisi konusu ve oyuncuları…

ZALİM İSTANBUL NEREDE ÇEKİLİYOR?

Zalim İstanbul’un 1. bölümündeki köy sahneleri Antakya’da çekildi. Dizinin İstanbul çekimleri ise Kuzguncuk’taki bir konakta yapılıyor.

ZALİM İSTANBUL OYUNCULARI KİMLER?

Zalim İstanbul dizisinin başrollerinde; Fikret Kuşkan (Ekrem), Deniz Uğur (Seher), Mine Tugay (Şeniz), Ozan Dolunay (Cenk), Simay Barlas (Damla), Berker Güven (Nedim), Bahar Şahin (Yağmur), Sera Kutlubey (Cemre), İdris Nebi Taşkan (Civan), Ayşen Sezerel (Nermin), Gamze Demirbilek (Nurten) yer alıyor.

ZALİM İSTANBUL KONUSU NEDİR?

“Kimse sınanmadığı günahın masumu değildir” diyerek yola çıkan Zalim İstanbul’un genel hikayesi şöyle; Antakya’da üç çocuğu ve kayınvalidesi ile yaşayan Seher’in (Deniz Uğur): lojistik sektörünün devleri arasında yer alan ve aynı zamanda memleketlileri olan Agah Karaçay (Fikret Kuşkan) ve ailesi ile yollarının kesişmesi herkesi yeni bir sınava sokacak.

Karaçayların dışarıdan görünen güçlü, ihtişamlı ve renkli yaşamı, sanılanın aksine tehlikeli sırlar barındırırken; Seher’in ailesi ile Karaçay Köşkü’ne adım atmasıyla yaşanacaklar, iki aileyi de temelden sarsacak.

Editör: TE Bilisim