Atv ekranlarının en çok seyredilen dizilerinden biri olan Hercai dizisi 39. yeni bölümüyle yeniden izleyesine merhaba diyor. Milyonlarca takipçisi bulunan Hercai dizisinin 39. yeni bölümünde Miran’ın kararı Şadoğlu ailesinde kabul görür ancak Elif’in ölümünden sonra derin bir yasa boğulan Azize Aslanbey’in iki aile için çok farklı planları vardır. Hercai canlı izle seçeneğini araştıranlar için Hercai 36. yeni bölümü canlı izlemek için ayrıntılar haberimizde…

HERCAİ 36. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Azize’nin alacağı intikamın eli olmak istemeyen ve intikamdan vazgeçen Miran, Reyyan’la beraber her şeyden uzak bir hayat kurmak için Midyat’a gitmeye karar verir..

Bu kadar Şadoğlu ailesinde kabul görür ancak Elif’in ölümünden sonra derin bir yasa boğulan Azize Aslanbey’in iki aile için çok farklı planları vardır.

HERCAİ 36. YENİ BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Yapımcılığını, Mia Yapım Banu Akdeniz üstlendiği, “İntikamdan doğan imkansız bir aşkın hikayesi” mottosuyla yola çıkan Hercai’nin başrollerini Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santıroğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit yenikan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İlay Erkök ve Duygu Yetiş paylaşıyor. Hercai dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacak?

Editör: TE Bilisim