Esra Erol’un sunduğu ATv ekranlarının en çok izlenen TV programı Esra Erol’da 12 Ocak 2021 günü canlı olarak başladı. TV programları arasında en çok izlenen Esra Erol bugün yine dopdolu meseleleri ekrana taşıyor. Programda bugün ilk olarak Bahar’ın hayat hikayesinden  başlanacak. Tüm gelişmeleri kaçırmamak için vatandaşlar internet üzerinden Esra Erol canlı yayın detatylarına ulaşmak istiyor. Evinden uzakta belki seyahat eden vatandaşlar bugün yayınlanan programı kaçırmak istemiyorlar. Bizler de bu nedenle sizin için Esra Erol canlı izle detayını haberimizde bulundurduk. İŞte 12 Ocak 2021 Salı Esra Erol Canlı İzle detayı ve ATV canlı yayın bilgileri…

ESRA EROL CANLI İZLE ve 12 OCAK 2021 SALI ATV CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYIN

Bahar bu hafta ablası ile birlikte Esra Erol’da. Tüm detaylar için ve Esra Erol canlı yayın için hemen yukarıda bırakılan bağlantıdan ATV canlı yayına ulaşabilirsiniz.

Esra Erol’da Pazartesi günü Neler Yaşandı?

11 Ocak Pazartesi günü canlı yayınlanan programda; bu görüntüler herkesi şoke edecek! Gülden’in son kararı ne? Ceylan en büyük hayali canlı yayında gerçek olacak! 21 yıldır gerçeklerle yüzleşmek isteyen Furkan’ın babası Hüseyin Türkmen’in son cevabı herkesi şoke edecek! 27 yaşındaki karısı Damla oyunda tanıştığı 20 yaşındaki Bahattin’e kaçtı! 3 çocuğuyla baş başa kalan Selçuk’un isyanı! Bebeğini bıraktığı bakıcı Sevcan ve sevgilisi çocuğunu para karşılığı sattı! 17 yıldır evladının peşinden koşan Ayfer’in feryadı! Sınava gidiyorum diye evden çıktı, kendisinden 32 yaş büyük adamla evlendi! Hayatının şokunu yaşayan ve 20 yaşındaki kızları Berfenur’un hayatından endişe eden ailesinin büyük isyanı!

Esra Erol’un dün ekrana gelen programında Ceylan en büyük hayalinin gerçekleştirmek üzereyken, Gülden’in son kararı ise merak edildi. Programa babasını aramak için gelen Furkan’ın yüzleşmesi devam etti. Furkan ve ilk kez gördüğü babası Hüseyin Türkmen’in yıllar sonra gerçekleşen kavuşmasının ardından Furkan’ın söyledikleri izleyenleri şaşkına çevirdi.

Furkan’ın babası ile ilgili vereceği son karar merak konusu oldu. Programda ekrana gelen çarpıcı gündemlerden biri de karısı tarafından terk edilen ve 3 çocuğu ile yalnız kalan Selçuk oldu. 27 yaşındaki eşi Damla’nın kendisini bırakıp oyunda tanıştığı Bahattin ile kaçmasına isyan eden Selçuk karısı ile yüzleşmek istiyor. Esra Erol’un dünkü yayınında ekrana gelen diğer gündem ise sınava gidiyorum diye evden çıkıp kendisinden 32 yaş büyük adam ile evlenen Berfenur oldu. Berfenur’un ailesi kızları için endişe ediyor. Esra Erol’da 17 yıldır evladını arayan Ayfer de çarpıcı gündemlerden biri oldu.

Bugün Esra Erol 12 Ocak Gündemi Neler?

Esra Erol bugün yeniden birbirinden çarpıcı gündemlerle ekrana gelmeye devam edecek. Programda Berfenur’un nerede olduğu ile ilgili yeni gelişmeler ekrana gelecek. Karısı tarafından terk edilen Selçuk’un da büyük yüzleşme yaşayacağı 12 ocak programında birçok farklı gündem ekrana gelecek. Esra Erol merakla beklenen yeni bölümü ile bugün saat 16.20’de ATV’de.

Editör: TE Bilisim