Unutulmaz Yeşilçam klasiklerinden yıllardır sinemaseverlerin beğeniyle izlediği Gülen Gözler, filmi bu akşam TV ekranlarında izleyici ile buluşacak. Filmin yayın saatini iple çeken sinemaseverler Gülen Gözler çekim yerleri, çekildiği yıl, oyuncu kadrosu ve filmin hikayesi hakkında araştırmalarına şimdiden başladı. Başrollerinde Münir Özkul, Adile Naşit gibi usta isimlerin yer aldığı Gülen Gözler filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Gülen Gözler filmi nerede çekildi? Merak edilen bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz…

1977 yılında vizyona giren Gülen Gözler filmi, bu akşam saat 21:45’te Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Gülen Gözler filmi konusu nedir?

Gülen Gözler filminde, Yaşar Usta karakterini canlandıran Münir Özkul, İstanbul’da karısı ve beş kızı ile birlikte hayatını sürdürmektedir.

Yaşadığı geçim sıkıntılarına rağmen çok çalışıp evin ihtiyaçlarını karşılamaya gayret eder. Yaşar Usta bir yandan da beş kızına gelen damat adaylarını değerlendirip onların bir yuva kurmasını sağlamak ve mürüvetlerini görüp bir nebze olsun rahata kavuşmak istemektedir.

Gülen Gözler filmi oyuncuları kimler?

Yeşilçam’ın unutulmaz eserlerinden biri olan Gülen Gözler filminde, Itır Esen, Şener Şen, Müjde Ar, Adile Naşit, Ayşen Gruda, Halit Akçatepe, Ahmet Arman, Ahmet Sezerel, İhsan Yüce, yer alıyor.

Gülen Gözler filmi nerede çekildi

Yönetmenliğini Ertem Eğilmez’in üstlendiği Gülen Gözler filmi, 1 Mart 1977 yılında vizyona girmiştir.

Filmin çekimleri ise, İstanbul Yeşilköy’de gerçekleştirilmiştir.

Editör: TE Bilisim