Maceraseverlerin severek izleyeceği Gizemli Adaya Yolculuk bu akşam Show TV ekranlarında izleyicisini ağırlıyor. çekimleri 2012 yılında tamamlanarak beyaz perdede milyonlarca izleyiciye ulaşan nefes nefese maceralarla dolu Gizemli Adaya Yolculuk filminin oyuncuları kim? Gizemli Adaya Yolculuk nerede, kaç yılında çekildi ve konusu nedir? Merak edilen detaylar haber metninde.

Gizemli Adaya Yolculuk filminin oyuncuları kimler?

Brad Peyton’in yönetmenliğini yaptığı Gizemli Adaya Yolculuk filminin oyuncu kadrosunda Josh Hutcherson, Dwayne Johnson ve Michael Caine isimli oyuncular yar almaktadır. Filmin senaryosunu ise  Brian Gunn ve Mark Gunn üstlenmiştir.

Gizemli Adaya Yolculuk filminin konusu nedir?

Gizemli Adaya Yolculuk filmi konusu, tuhaf ve tehlikeli canlılar, alev saçan yanardağlar, açığa çıkmayı bekleyen sırların olduğu gizemli bir adada geçmektedir.

17 yaşındaki Sean, (Josh Hutcherson, 1. Seriden sonra yenilenen karakteri ile) felaket habercisi sinyaller alır. Sean’ın üvey babası (Dwayne Johnson) onu durdurmak için ekibe katılır. Helikopter pilotu (Luis Guzmán) ve Hank’in güzel ve iradeli kızı (Vanessa Hudgens) ile adayı keşfetmek için yola çıkarlar. Bir yandan adayı neredeyse yutacak büyüklükteki ve hazineleri sonsuza gömecek olan sismik şok dalgalarından kaçmaya çalışırken bir yandan da adanın kimsesiz sakinlerini kurtarmaya çalışırlar.

Gizemli Adaya Yolculuk ne zaman vizyona girdi?

Gizemli Adaya Yolculuk filmi 2012 yılında çekimleri tamamlanarak vizyona girmiştir.

Gizemli Adaya Yolculuk nerede çekildi?

2008 yılında dünya çapında hit olan ‘Journey to the Center of the Earth/Dünyanın Merkezine Yolculuk’ filminin devamı niteliğinde çekilen Gizemli Adaya Yolculuk filminin çekimleri, Hawai’de gerçek mekanlarda yapılmıştır.

Editör: TE Bilisim