Ekranların en çok izlenen yemek ve yarışma programı MasterChef, TV8’de tüm heyecanıyla sürüyor. Ünlü şeflerin jüriliğini yaptığı program iddialı mücadelelere sahne oluyor. 2020 MasterChef yarışmacılarının hayat hikayelerini merak eden seyirciler arama motorlarında sıkça biyografi bilgilerini araştırıyor. Bu anlamda en sık aranan isimlerden biri de MasterChef’in dikkat çeken ismi Esra Tokelli. Ailesi, mesleği, memleketi, yaşı gibi detayları merak eden izleyiciler, ‘MasterChef Esra Tokelli kimdir, kaç yaşında, nereli? Esra Tokelli kimin kızı, mesleği ne, evli mi?’ sorulara yanıt bulmaya çalışıyor. Peki, 2020 sezonunun çok konuşulan isimlerinden ve zaman zaman eleştirilere de hedef olan MasterChef Esra Tokelli kimdir, kaç yaşında, nereli? Esra Tokelli kimin kızı, mesleği ne, evli mi? Merak edilen detayları haberimizde bulabilirsiniz.

MasterChef Esra Tokelli kimdir, kaç yaşında, nereli? Esra Tokelli kimin kızı, mesleği ne, evli mi?

MasterChef 2020 Türkiye programına İstanbul Fatih’ten katılan Esra Tokelli 41 yaşındadır. 24 yaşında bir oğlu bulunan Esra Tokelli, eski eşi ve oğluna dair herhangi bir bilgi paylaşımında bulunmuyor.

MasterChef Esra Tokelli, yemek yapmayı çok sevdiğini ifade ediyor.

MasterChef Türkiye’de jüri karşısına çıkacak olan ve üçlü düelloya kalabilmek için beş dakika süresi bulunan Esra Tokelli daha önce de Yemekteyiz’e katıldı. Sinem Hükümdar, Dilşad Atınçoğlu, Kezban Kaymaz ve Fahrettin Atalay ile birlikte birincilik mücadelesi verdi ve kazandı. Ev yemekleri yapıp satıyor. Bekar bir ev hanımı olan Tokelli, geçimini dışarıdan aldığı yemek siparişleri ile sağlıyor.

Tecrübeli yarışmacının Instagram adresi; @esratokelli

MasterChef Türkiye’de son 16’ya kalmayı başaran isimler arasında yer alan Esra Tokelli’nin geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından annesiyle birlikte paylaştığı fotoğrafı da yoğun ilgi görmüştü.

Editör: TE Bilisim