Göktuğ’un Bizans askerleri tarafından vurulması Kuruluş Osman Göktuğ öldü mü sorusu hakkındaki araştırmaların artmasına neden oldu. Ekranların fenomen dizisi Kuruluş Osman’da Göktuğ öldü mü? Göktuğ (Burak Çelik) diziden ayrıldı mı? Dizinin takipçileri ünlü oyuncunun diziden ayrılıp ayrılmadığını merak ediyor. Göktuğ karekterini canlandıran Burak Çelik’in diziden ayrılacağına dair herhangi bir resmi açıklama var mı? Kuruluş Osman Göktüğ öldü mü? Göktuğ (Burak Çelik) diziden ayrıldı mı? Merak edilenler haber içeriğinde…

Kuruluş Osman Göktuğ öldü mü? Göktuğ (Burak Çelik) diziden ayrıldı mı?

Kuruluş Osman 37. bölümde Osman Bey ile askerleri Karacahisar Kalesi’ni Bizans’tan geri almak için harekete geçti . Kaleye önceden Suzan Boran ve Göktuğ önceden hamle yapmıştı ancak Kale kapısını açmaya çalışan Göktuğ peşi sıra Okların hedefi oldu.  Kale kapısından üzerine adeta ok yağmuru tutulan Burak Çelik diziden ayrılacak mı merak konusu oldu. Burak Çelik’in oynadığı Göktuğ karakterinin diziye veda edip etmyeceği hakkında henüz resmi bir açıklama yok. Kuruluş Osman bu akşamki bölümünde Nikola ile barışması için yapılan teklife hedefine Karachisar’ı koyan Osman Bey’in hamlesi çok farklı olacak.

Burak Çelik Geçtiğimiz günlerde rolü ile alakalı bir açıklama yapmıştı. Zaten milli duygularının çok yoğun olarak yaşadığını söyleyen Burak Çelik, Kuruluş Osman Göktuğ karakteri ile bakış açısının daha da değiştiğini dile getirerek, tarihte Türklerin ne kadar başarılı olduğuna bir o kadar daha emin olduğunu söyledi. Çelik, diziden sabrı öğrendiğini, bütün oyuncular ile birlikte başarılı bir kadro olarak herkesin uyum içinde oynadığını belirtti.

Editör: TE Bilisim