2018 vizyona giren Müslüm filmi şimdi de televizyon izleyicisi ile buluşuyor. Acılı hikayesi izleyenleri derinden etkileyen Müslüm filmi gişe rakamlarında rekor kırmıştı. Şimdi, sinemaseverler Müslüm filmini kaç kişi izledi? Müslüm filminin hasılatı ne kadar? gibi sorulara yanıt arıyor. Bu akşam saat 20.00’da ekrana gelecek Müslüm filminin gişe rakamları ve hasılat rakamları haberimizin detayında…

Oyuncu kadrosunda Timuçin Esen, Zerrin Tekindor gibi başarılı isimleri bulunduran Müslüm filmi, vizyona girdiği dönemde seyirci tarafından büyük bir ilgi ile karşılaşmıştı.

Vizyona girdiği günden itibaren kurgusu ve başarılı oyunculuklarıyla seyirciden tam not almayı başaran “Müslüm” filmi gişede rekor kırmışı.

MÜSLÜM FİLMİ REKOR KIRDI!

Müslüm Gürses’in gerçek yaşam hikayesini sinemaya uyarlayan Müslüm filmi, tüm zamanların en çok izlenen filmler sıralamasında da 8’inci sıraya yükselmişti.

Müslüm filmi, vizyona girdiği dönemde 6.480.548 kişi tarafından izlenmişti. Film, 84.601.127,17 TL hasılat elde ederek büyük bir başarı elde etmişti.

Arabesk müziğinin efsane ismi Müslüm Gürses’in hayat hikayesini beyazperdeye taşıyan Müslüm filminin yönetmenliğini Ketche ve Can Ulkay üstlendi. Senaryosunu Hakan Günday’ın kaleme aldığı filmde Müslüm Gürses’i Timuçin Esen, eşi Muhterem Nur’u ise Zerrin Tekindor canlandırıyor.

Film sanatçının şöhrete kavuştuğu Adana’dan başlayıp İstanbul’a gelişini ve Müslüm’ün çektiği sıkıntıları konu ediniyor. Müslüm Gürses ve Muhterem Nur’un hayatını anlatan film; çocuk yaşta, tesadüfen girdiği Adana Halkevi’nde bağlama ustası Limoncu Ali’yle tanışan Müslüm Gürses, kendisinden hem müzik bilgisi hem de ilerleyen yaşlarında sık sık hatırlayacağı çok önemli hayat dersleri alır. Limoncu Ali, bir öğretmen olmasının ötesinde çocuk Müslüm’e şefkat gösterir, bir nevi babalık yapar.

Editör: TE Bilisim