Amazon ve Netflix gibi rakiplerin yer aldığı dijital dizi ve sinema platformunun yeni göz bebeği Apple TV Plus, yeni Mac, iPhone ya da iPad alan kullanıcılara 1 yıl ücretsiz olacak. Şirketin aylar önce duyurusunu yaptığı online TV platformu Apple TV Plus ile ilgili en çok Türkiye fiyatı merak ediliyordu. Peki Apple TV Plus ne zaman yayın hayatına başlayacak? Abonelik fiyatları nasıl olacak? İşte ayrıntılar…

Apple TV plus (Apple TV+) Türkiye fiyatı

Yayın hayatına başladı. Çoğu ülkede kullanıma sunulan bu hizmet şu an için Türkiye’ de aktif değil. Aktif olduğunda ise Apple TV Plus Türkiye fiyatı 29 Türk Lirası civarında olması bekleniyor. Ayrıca, çoklu dil desteği ile Türkçe dil desteği de yer alacak. Çoğu ülkede şimdilik 4.99 dolar aylık ücreti ve ücretsiz free trial yani 1 hafta deneme hizmeti bulunmakta.

Apple TV Plus nedir?

Apple’ın TV uygulaması Apple TV Channels, Türkiye’de de çok izlenen birçok dizinin yapımcısı olan Amazon, Hulu, HBO, CBS, Starz ve Showtime gibi kuruluşların original içeriklerini kullanıcılara sunacak. Apple’ın üreteceği original içerikler de uygulamada izlenebilecek.

Apple TV Plus, 100’den fazla ülkede sadece Apple ürünlerinde ve iOS uygulamalarında değil, Samsung, LG, Sony ve Vizio gibi farklı televizyon cihazlarında da yer alacak.

İnternete bağlı değilken de daha önce indirilmiş içeriklere ulaşılabilecek. Uygulamada reklam olmayacak.

Apple TV Plus’ta neler olacak?

Apple TV+ uygulamasında, “The Morning Show”, “Dickinson”, “See”, “For All Mankind” ve “The Elephant Queen” gibi orijinal program seçeneklerinin yanısıra “Susam Sokağı”nın yapımcılarının sunduğu yeni çocuk dizisi “Helpsters”, Peanuts Worldwide ve DHX Media imzasını taşıyan yeni orijinal yapım “Snoopy in Space”, popüler orijinal dizinin yeniden çevrimi olan “Ghostwriter” gibi içerikler de yer alacak.

Editör: TE Bilisim