Polis Meslek Eğitim Merkezlerine (POMEM) 6 bin 400 lisans, 1.600 ön lisans olmak üzere toplam 8 bin öğrenci alımı yapacak. Bu gelişmenin ardından POMEM başvurusu yapmak isteyen adaylar başvuru ücretlerini araştırıyor. Polis yetiştirme merkezlerine, başvuru ücretine yaklaşık %15 zam yaptı. Akedemi dün yayımladığı klavuzda başvuru ücretini belirledi. Peki, POMEM başvuru ücreti hangi bankaya ödenir? POMEM başvuru ücreti ne kadar? Detaylar haberimizde…

POMEM BAŞVURU ÜCRETİ HANGİ BANKAYA ÖDENİR? POMEM BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR?

Polis Meslek Eğitim Merkezlerine (POMEM) 6 bin 400 lisans, 1.600 ön lisans olmak üzere toplam 8 bin öğrenci alımı yapacak olan Polis Akedemisi, polis yetiştirme merkezlerine, başvuru ücretine yaklaşık %15 zam yaptı. Akedemi dün yayımladığı klavuzda başvuru ücretini 150 tl olarak belirledi.

UYARI: ŞEHİT VEYA VAZİFE MALULÜ OLANLARIN, EŞ VEYA ÇOCUKLARI SINAV ÜCRETİ YATIRMAYACAKTIR.

UYARI: 27. Dönem POMEM Giriş Sınavına başvuruda bulunan adaylardan;

•Başvuru ücretini yatırdığı halde internet üzerinden ön başvuru yapmayan ya da yapamayan,

•Ön başvurusunu yaptığı halde şahsen başvurusunu yapmayan ya da başvuru şartlarından herhangi birini taşımayan, sınava girmeyen, giremeyen, sınava alınmayan, sınavdan çıkarılan, sınavı geçersiz sayılan,

•Aday Değerlendirme ve Seçme Sınavında başarısız olan,

•Ücret gerektirmeyen bir işlem için ücret yatıran veya aynı işlem için birden fazla ücret yatıran,

•Sınav ücretini kendi adına yatırmayan adayların sınav başvuru ücretleri hiçbir şekilde geri ödenmeyecektir.

Adaylar hangi tarihte ve nerede başvuru ve sınava katılacaklarını www.pa.edu.tr internet adresinden öğreneceklerdir. Ayrıca adaylara posta yoluyla veya değişik iletişim araçları ile tebligat yapılmayacaktır. İnternet ilanı tebligat niteliğindedir. Adayların sınav tarihleri kesinleşip internet üzerinden ilan edildikten sonra değiştirilemez. İnternet ilanının takip edilmemesi sebebiyle şahsen başvuru ve sınavlara katılamamaktan doğan sorumluluk adaylara aittir.

UYARI: Şahsen Başvuru ve Sınav Merkezlerine adayların alımı sırasında yanlarında cep telefonu, kablosuz iletişim sağlayan bluetooth vb. cihazlar; kulaklık, her türlü elektronik/mekanik cihazla ve çağrı cihazı, telsiz, fotoğraf makinesi, ses kayıt cihazı vb. araçlar, her türlü bilgisayar özelliği bulunan cihazlar veya değişik benzeri hiçbir elektronik eşya bulundurmamaları gerekmektedir.

BAŞVURU KILAVUZUNU İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim