Show Tv ekranlarında bu akşam izleyiciyle buluşacak olan yabancı sinema filmi Safir Mavi, izlemek isteyen vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Koronavirüs pandemisi nedeniyle alınan tedbirler kapsamında yayınlanmayan dizi ve programların yerine ekrana gelen yerli ve yabancı filmler izleyiciden büyük ilgi görüyor. Bu çerçevede Show Tv’de saat 23.45’te yayınlanacak olan Safir Mavi filminin ne zaman çekildiği, konusu ve oyuncuları hakkında da meraklı arayış sürüyor. Peki, Safir Mavi filmi ne zaman çekildi? İşte merakla araştırılan Safir Mavi konusu ve oyuncuları. Detaylar haberimizde.

Safir Mavi filmi ne zaman çekildi? İşte Safir Mavi konusu ve oyuncuları…

Yönetmenliğini Felix Fuchssteiner, Katharina Schöde’in üstlendiği 2014 yapımı Safir Mavi filminde Gwendolyn Shepherd, zamanda yolculuk yapma yeteneğine sahip bir grup olan ‘12’ler Çemberi‘nin son temsilcisi olduğunu öğrenir ve Gideon ile ilişkilerinin başladığı dönemlere yolculuk yapar. Aynı zamanda üyesi olduğu Çember’in de sırlarını öğrenmeye çalışmaktadır.

Serinin ikinci bölümünde; Acemi bir aşığı geçmişe yollamak iyi bir fikir olmayabilir! En azından on altı yaşındaki çömez zaman yolcusu Gwendolyn böyle düşünmektedir. Bu macerada Gideon ve Gwen dünyayı kurtarmak ya da menuet dansını öğrenmek gibi pek çok sorunun üstesinden gelmek durumunda kalacaklardır.

Bütün bu olanlar yetmezmiş gibi Gideon büsbütün tuhaf davranmaya başlayınca, Gwendolyn artık duygularını kontrol altına alma zamanının geldiğini anlayacaktır! Çünkü işin içinde aşk varken zaman yolculuğu yapmak pek mümkün görünmemektedir…

Safir Mavi filminin oyuncuları

Maria Ehrich

Jannis Niewöhner

Veronica Ferres

Josefine Preub

Florian Bartholomai

Filmin orjinal adı: Saphirblau

Süre: 116 dakika

Tür: Bilim Kurgu, Dram, Fantastik, Gizem, Romantik

Senarist: Kerstin Gier , Katharina Schöde

Yönetmen: Felix Fuchssteiner , Katharina Schöde

Yapımı: 2014 – Almanya

Editör: TE Bilisim