TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı 7. yeni bölümüyle ekrana geliyor. 6 haftada büyük bir izleyici kitlesine ulaşmayı başaran Masumlar Apartmanı’nda İnci’nin babası öldü mü ölmedi merak konusu oldu. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun “Madalyonun içi” romanından uyarlanan Masumlar Apartmanı dizisinde ayrıntılar seyirci tarafından merak ediliyor. İnci’nin babasını öldürdü mü? Peki, Masumlar Apartmanı’nda İnci’nin babası öldü mü? Han. İnci’nin babasını öldürdü mü? Detaylar haberimizde…

Masumlar Apartmanı dizisinin 7. Bölüm fragmanı izleyenleri şaşırttı. İnci’nin babasından haber alınmazken; Han’ın aracında bir erkek elinin görülmesi “Han katil mi oldu, İnci’nin babası öldü mü?” sorularına sebep oldu. İnci’nin babasının ölüp ölmediği 27 Ekim Salı akşamı yayınlanan Masumlar Apartmanı 7. Bölümünde belli oluyor.

MERT ASUTAY KİMDİR?

Mert Asutay (d. 15 Ağustos 1968), Türk oyuncu ve seslendirme sanatçısı.

1978’de çocuk tiyatrosuyla başladığı profesyonel tiyatro yaşamına, 1995’ten 2015’e kadar Bakırköy Belediye Tiyatroları’nda devam etmiştir. 2016’dan beri, İstanbul Şehir Tiyatroları’nda oynamaktadır. Birçok sinema, dizi ve tiyatro oyununda rol aldı, dizi, film ve dijital oyunlarda seslendirme çalışmalarında bulundu. Üstün Asutay’ın oğludur.

Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci’nin hayatı (Farah Zeynep Abdullah), yaptığı bir kazayla değişecektir. İnci’nin karışacağı kazada onu Han (Birkan Sokullu) ve büyük sırlarla dolu ailesi beklemektedir. Han’ın yaşamı takıntılarla dolu olan ablaları Safiye (Ezgi Mola) ve Gülben’in (Merve Dizdar) en büyük korkusu ise kardeşlerini kaybetmektir. “Aşk”, İnci ve Han’ın her şeye rağmen birbirlerinden kopmasına engel olacak mıdır?

Editör: TE Bilisim