FOX TV’de yayınlanan ve Cumartesi akşamlarının sevilen yapımları arasında yer alan Zümrüdüanka dizisi’Nin çekildiği yerler merak konusu! Serhat ve Zümrüt’ün imkansız aşkının konu edildiği yapımın başarılı oyuncu kadrosu da sık ça araştırılan detaylar arasında. Peki, Zümrüdüanka nerede çekiliyor? İşte FOX TV’deki Zümrüdüanka dizisi oyuncuları, konusu ve çekildiği yerler ile ilgili merak edilen ayrıntılar!..

ZÜMRÜDÜANKA NEREDE ÇEKİLİYOR?

Zümrüdüanka dizisi başta Ürgüp ve Göreme gibi Nevşehir’e bağlı ilçelerde çekilmektedir. Peri Bacaları ve Tarihi Açık Hava Müzesinin yer aldığı Nevşehir’deki doğal güzellikler ekranlara taşınacak. Fox TV ekranlarında başlayacak dizide Nevşehir’in çeşitli ilçelerine de yer verilecek. Peri Bacaları ile kaplı doğal güzelliklerin bulunduğu Zümrüdüanka dizisi ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Dizinin asıl hikayesi Ürgüp-Göreme ilçesinde çekilecek.

ZÜMRÜDÜ ANKA HANGİ İL/İLÇEDE ÇEKİLİYOR?

Zümrüdü Anka dizisinin çekimleri yalnızca Nevşehir’de değil, İstanbul Beykoz’daki kundura fabrikasındaki dizi-film stüdyosunda da çekilecek. Dizi Nevşehir ve İstanbul ekseninde dolaşacak. Daha önce Asmalı konak ve Yer Gök Aşk dizisinde de olduğu gibi Kayseri ve ilçelerinde de çekimlerin yapılacağı belirtiliyor. Bölgede bulunan Erciyes Dağı kış turizminin öncü yerlerinden olduğu için bazı çekimlerin Erciyes Dağı’nda yapılacağı öğrenildi.

ZÜMRÜDÜANKA DİZİSİNİN KONUSU

Serhat’ın Zümrüt’le evleneceğini açıklaması Demirkan Konağı’nı temellerinden sarsmıştır. Kurduğu oyunun son anda bozulmasını hazmedemeyen Abbas, Zümrüt’ü hiç beklemediği bir yerden yaralamaya hazırlanmaktadır. Azimet’in ise içine büyük bir şüphe düşmüştür. Serhat’la Abbas arasındaki savaş holdingde de bütün hızıyla sürerken Serhat arka arkaya yaptığı hamlelerle Abbas’ı köşeye sıkıştırır. Öte yandan Ülfet’in hesapsızca hareketleri Rüstem’i iyice çileden çıkarmaya başlamıştır. Her şeyin yoluna gireceğini düşünen Zümrüt ise yanıldığını kısa sürede anlayacaktır. Zümrüt, Serhat’ın kalbini tekrar kazanabilecek midir? Serhat yüreğinin sesine dur diyebilecek midir? Serhat ve Zümrüt’ün aşkları küllerinden doğabilecek midir?

ZÜMRÜDÜANKA DİZİSİ OYUNCULARI

SERHAT DEMİRKAN (ALP NAVRUZ)

ZÜMRÜT KULOĞLU (CEREN YILMAZ)

Abbas Demirkan Selim Bayraktar

Saniye Arsoy Sebahat Kumaş

Azimet Demirkan Ayten Uncuoğlu

Adil Demirkan Umut Karadağ

Ülfet Kuloğlu Hatice Aslan

Rüstem Kuloğlu Serhat Özcan

Nevcihan Demirkan Elif Çakman

Meliha Kuloğlu Miray Akay

Suhandan Demirkan Pelin Abay

Latif Demirkan Barış Küçükgüler

Ömer Lütfi Bakırcı Gökhan Bekletenler

Songül Kuloğlu Ebrar Baba

Editör: TE Bilisim