Haftalarca vizyonda kalan ve gişe rekorları kıran 7. Koğuştaki Mucize filmi bu akşam FOX TV ekranlarında izleyenleri buluşuyor. Mehmet Ada Öztekin’in yönetmenliğini üstlendiği 7. Koğuştaki Mucize filminin başrolünde Aras Bulut İynemli yer alıyor. İzleyenlere duygusal anlar yaşatan 7. Koğuştaki Mucize filmi FOX TV ile izle seçeneği seyirciler tarafından sorgulanıyor. FOX TV canlı izlemek için ayrıntılar haberde…

7. Koğuştaki Mucize filmi konusu nedir?

7. Koğuştaki Mucize adlı film, 7 yaşındaki kızı ile aynı zeka yaşına sahip bir babanın adalet arayışını konu ediyor.

1983 yılında bir Ege kasabasında küçük bir kız ölür. Ölen küçük kız sıkıyönetim komutanının kızıdır ve onun ölümünün sorumlusu olarak babaannesi ile yaşayan ve 7 yaşında bir kızı olan Memo görülür. Memo, her ne kadar suçsuz olduğunu anlatsa da kimse ona inanmaz.

FOX TV CANLI YAYININDA 7. KOĞUŞTAKİ MUCİZE FİLMİNİ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

İdam cezasına çarptırılan Memo’nun yakınları adaletin sağlanması için uğraşırken, Memo ve kızı Ova’nın tek istediği birbirlerine kavuşabilmektir. Memo, bir mucize gerçekleşip idam cezasından kurtulabilecek midir?

7. Koğuştaki Mucize Ova ile Memonun hikayesi nedir? 7. Koğuştaki Mucize filmi konusu!

Televizyon

Habere Git

7. Koğuştaki Mucize filmi oyuncuları kimler?

Yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin’in üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda;

Aras Bulut İynemli: Memo Nisa Sofiya Aksongur: Ova Celile Toyon: Fatma Nene İlker Aksum: Askorozlu Mesut Akusta: Yusuf Deniz Baysal: Öğretmen Mine Yurdaer Okur: Yarbay Aydın Sarp Akkaya: Müdür Nail Yıldıray Şahinler: Hafız Deniz Celiloğlu: Yüzbaşı Faruk Ferit Kaya: Ali Serhan Onat: Meydancı Selim Emre Yetim: Ayna Gülçin Kültür Şahin: Hatice Cankat Aydos: Kaçak Asker Doğukan Polat: Tevfik Hayal Köseoğlu: Ova’nın gençliği Serhat Üstündağ Nadi Güler Özgür Dereli Basri Albayrak Özgür Avşar Mert Zaim Serdar Akülker gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

7. Koğuştaki Mucize nerede çekildi?

7. Koğuştaki Mucize adlı filmin çekimleri Muğla’da ve İstanbul Beykoz’da özel olarak hazırlanan platoda gerçekleşti.

Editör: TE Bilisim