Kutsal değerlerimize ve peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v) Efendimize sosyal medyada çektiği videoyu ile hakaret eden Ferdi Kale’ye tepki gecikmedi. Sosyal medya yüz binlerce kullanıcı hadsiz paylaşım şahıssa tepki gösterirken yayınladığı hakaret dolu video deşifre edildi. Bu gelişmelerin ardından tutuklanması beklenen şahısın kim olduğu ise merak konusu oldu. Peki, Ferdi Kale kimdir, ne söyledi? Ferdi Kale tutuklandı mı? İşte detaylar…

Ferdi Kale kimdir, ne söyledi? Ferdi Kale tutuklandı mı?

Türkçü Derneği Başkanı olduğu iddia edilen Ferdi Kale, sosyal medyadan yayınladığı hakaret videosunun ardından sosyal medya kullanıcıları tarafından deşifre edildi.

Türk Birliği Teşkilatı Genel Başkanı, Türkçüler Dernek Başkanı, Ergenokon Türkçüler Derneği gibi isimler kullanarak çeşitli dernekler ve sivil toplum kuruluşlarda görev aldığı bilgilerine ulaşıldı. Skandal ifadelerin sahibi Kale yaptığı konuşmaların ardından tutuklanması bekleniyor!

YAŞANAN REZİLLİK TWİTTER’DA TÜRKİYE GÜNDEMİNE GİRDİ

Şair Dursun Ali Erzincanlı da tepki gösterenler arasında… Erzincanlı Twitter hesabından #FERDİKALETUTUKLANSIN etiketiyle hakaret olayına tepki gösterdi. Paylaşımında Erzincanlı, Kur’an-ı Kerim’den iki farklı ayet paylaştı: “Her kim Allah’a, meleklerine, peygamberlerine, Cebrâil’e ve Mîkâil’e düşman ise bilsin ki Allah da inkârcıların düşmanıdır.” (Bakara Sûresi:98) … “Sen elbette üstün bir ahlâka sahipsin.” (Kalem Sûresi:4)

Peygamberimize hakaret eden Ferdi Kale’ye tepki yağıyor

Gündem

Habere Git

Editör: TE Bilisim