24 Mayıs 2019’da vizyona giren Aykut Enişte filmi, televizyonda ilk kez bu akşam Star Tv ekranlarında yayınlanacak. Çekimlerine Aralık 2018’de başlanan film, daha önce de birçok yapıma öncülük eden BKM tarafından hazırlandı. Tv ekranlarında ilk kez bu akşam izleyiciyle buluşacak olan filmin çekildiği yerler hakkında yoğun araştırma yapılıyor. Peki, Aykut Enişte filmi nerede çekildi? Aykut Enişte’nin çekildiği yerler, konusu ve oyuncuları hakkında bilgi almak için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Aykut Enişte filmi nerede çekildi? Aykut Enişte’nin çekildiği yerler, konusu ve oyuncuları

Yönetmenliğini Onur Bilgetay’ın yaptığı Aykut Enişte filminin çekimleri, Yeşilköy Havalimanı, Selimiye gibi İstanbul’un farklı semtlerinde gerçekleştirildi. Film, ayrıca Yeşilköy Havalimanı’nda çekilen son film olarak da biliniyor.

Gösterime girdiği tarihlerde yaklaşık 500 bin kişi tarafından izlenen Aykut Enişte filmi, bu akşam saat 20.00’da TV’de ilk kez Star Tv ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Aykut Enişte filmi konusu

Aile Komedi türündeki Aykut Enişte filmi; yalnızlığından şikâyetçi, sıcak bir aile ortamının hasretini çeken Aykut’un hayatını konu ediyor.

Aykut Enişte filmi hakkında

Yönetmen: Onur Bilgetay

Türü: Aile, Komedi

Yapım Yılı: 2019 (115 dk.)

Vizyon Tarihi: 24 Mayıs 2019 Cuma

Senaryo: Cem Gelinoğlu, Giray Altınok

Aykut Enişte filminin oyuncu kadrosunda, Cem Gelinoğlu, Melis Babadağ, Ege Kökenli, Müfit Kayacan, Lale Başar, Ali Erkazan, Ferdi Sancar, Selin Domaç gibi başarılı isimler yer alıyor.

Editör: TE Bilisim