Bilgisayarı veya tableti olmayan öğrencilerin uzaktan eğitimine destek amacıyla başlatılan kampanya yoğun ilgi görüyor. Uzaktan eğitim sürecinde öğrencilerin mağdur olmaması için yoğun bir çalışma yürütülürken öğrencilere müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan verdi. Konuyla alakalı açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilk etapta 500 bin öğrenciye ücretsiz tablet bilgisayar verileceğini açıkladı. Peki, 2020 Bedava tablet başvurusu nasıl ve nereden yapılır? Kimlere verilecek? İşte Ücretsiz tablet dağıtımı başvuru formu hakkında detaylar…

2020 BEDAVA TABLET BAŞVURUSU NASIL VE NEREDEN YAPILIR? KİMLERE VERİLECEK?

Milli Eğitim Bakanı Selçuk, 500 bin tablet bilgisayar dağıtımına ilişkin, şu ifadeleri kullandı: ‘İhtiyaç sahibi öğrenciler arasından ailesinin gelir düzeyi, eğitim çağındaki kardeş sayısı, yüz yüze eğitime devam etme durumu gibi kriterler belirledik. Cihazların dağıtım süreci milli eğitim müdürlükleri tarafından koordine edilecek, okullar tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılacak.’ dedi.

Tablet dağıtımının ne zaman henüz netleşmedi. Ücretsiz tablet dağıtımı hakkında resmi açıklamalar geldikçe haberimizde yer vereceğiz.

TUZLA BELEDİYESİ ÜCRETSİZ TABLET DAĞITIMI BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ

Askıda Tablet projesine Tuzla’da COVID-19 nedeniyle uzaktan eğitimde zorluk yaşayan ihtiyaç sahibi öğrenciler tablet edinmek için başvurabilir ve bu öğrencilere destek olmak isteyen yardımseverler Askıya Tablet bırakmak için başvurabilir.

Editör: TE Bilisim