Fox Tv ekranlarının en eğlenceli yarışma programı olan Temizlik Benim İşim, canlı yayınla hafta içi her gün saat 14.00’te takipçileriyle buluşuyor. Koronavirüs nedeniyle sokağa çıkma kısıtlamalarının olduğu bugünlerde evde TV izleyerek vakit geçiren vatandaşlar, programa büyük ilgi gösteriyor. Temizlik takıntısı olan tam 5 yarışmacının zamana karşı kıyasıya yarıştığı Temizlik Benim İşim programında haftanın kazanan yarışmacısı 10 bin TL’lik para ödülünün sahibi oluyor. Kadir Ezildi ile Temizlik Benim İşim canlı izlemek isteyen seyirciler için Temizlik Benim İşim canlı yayın FOX TV Temizlik Benim İşim canlı izle! (12 Mayıs) bağlantı detaylarına haberin devamında yer veriyoruz. İyi seyirler!..

Temizlik Benim İşim canlı yayın FOX TV Temizlik Benim İşim canlı izle! (12 Mayıs)

Temizlik Benim İşim programının eğlenceli yarışmacıları arasında bu haftanın galibi ve 10 bin TL para ödülünün sahibi kim olacak?..

Haftanın her günü ayrı bir dağınık ve kirli evi temizleyerek zamana karşı mücadele veren yarışmacıların eğlenceli ve zorlu dakikalarında onlara eşlik etmek için Temizlik Benim İşim canlı izleyebilirsiniz!

Kadir Ezildi kimdir?

24 yaşındaki Kadir Ezildi, özel bir hastanede arşiv sorumlusu olarak çalıştı. İstanbul’da annesi ve erkek kardeşi ile birlikte yaşıyor. Sosyal medyada paylaştığı videolarla popüler olan Kadir, katıldığı televizyon programı ile geniş kitlelere ulaşarak herkesin sevgisini kazandı.

Temizlik konusundaki takıntıları, ailesi ve komşularıyla olan ilişkilerini yansıtan videolarıyla mahalle kültürüne olan özlemimizi gidererek “ailemizin çocuğu” olmayı başardı.

Editör: TE Bilisim