TV8 ekranlarında yayınlanan 2020 Survivor yarışmacıları izleyici tarafından merakla araştırılmaya devam ediyor. Yarışmacılar her fırsatta ailelerine ve sevdiklerine olan özlemlerini dile getiriyor. Bu nedenle zaman zaman duygusal anlara sahne olan programda, katılımcıların aileleri de merak konusu oluyor. Sezonun iddialı yarışmacılarından Milli Atlet Elif Yıldırım Gören’in geçtiğimiz günlerde ailesi hakkında söyledikleri yine sosyal medyada gündem oldu. Peki, Survivor Elif ne iş yapıyor, yaşı boyu kaç ve nereli? Survivor Elif babası ve annesi, hayat hikayesi merak edildi! Detaylar haber içeriğinde…

Survivor Elif’in babası ve annesi hakkında Acun’u ağlatan sözleri!

‘Çok güzel bir aileye sahiptim. Ömrünü çocuklarına adamış bir anneme sahiptim. Zorlu bir çocukluk yaşadım. Ailevi problemlerimiz vardı. Hayat mücadelesine 12 yaşında başladım. bu sorumluluğu almak zorunda kaldım. Bunun için mutlu ve gururluyum. Çünkü annemin bir umudu vardı. ömrünü hiçbir karşılık beklemeden çocuklarına harcayan bir anne vardı. Annem çok güçlü bir kadın. Ona iyi bir hayat sunmak istiyordum. Ömrünü bize adayan bir kadın vardı karşımızda. Onların başını hiçbir zaman eğmemeye çalıştım. Önce basketbol sonra atletizme yönlendirildim…’

Survivor Elif Gören eşi kim, kimle evli?

Elif Yıldırım Gören, Enka Spor kulübünün İdari Menajeri ve Yöneticisi Yalım Gören ile evlidir.

Survivor Elif Yıldırım Gören boyu kaç, kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Survivor 2020 yarışmacılarından biri olan Elif Yıldırım Gören, 14 Şubat 1995’te Bursa’nın İznik ilçesinde dünyaya gelmiştir.

1.70 boyunda ve 55 kilo ağırlığındaki Milli sporcu Elif Yıldırım Gören, 400 metre engelli yarışında uzmanlaşmış kadın koşucudur.

Survivor Elif, Kemal Şencan ve Fausto Ribeiro tarafından çalıştırılan ENKA Spor Kulübü üyesidir.

Elif Yıldırım Gören, 2012 Yaz Olimpiyatları’ndaki 4 × 400 m bayrak yarışı etkinliğine katılan en genç milli atletizm takımı üyesi olmuştur.

Elif Yıldırım Gören, 2020 Survivor Ünlüler Takımı’nda yarışmaya katılmıştır.

Editör: TE Bilisim