Çiftlik Bank” dolandırıcılığı ile Türkiye’nin gündeminden düşmeyen ‘Tosuncuk” lakaplı Mehmet Aydın’ın intihar ettiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Binlerce vatandaşı dolandırarak yurt dışına kaçan Mehmet Aydın yaptığı paylaşımlar ile sık sık gündeme düşüyordu. Fakat dolandırıcı Mehmet Aydın bu sefer fotoğraflarıyla değil intihar iddiasıyla Türkiye’nin gündemine oturdu. Peki Çiftlik bank Mehmet Aydın öldü mü? Tosuncuk yakalandı mı? İşte detaylar…

Sosyal medyayı sallayan ve instagram.com/darkwebhaber hesabı üzerinden öne sürülen iddiada, “Kırmızı bülten ile aranan Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın, hayatını kaybetti.” ifadeleri kullanıldı.

İddiaya göre Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın’ın Ukrayna’da kaldığı otele polis ekipleri baskın düzenledi. Kiev’de gerçekleştirilen operasyonda kırmızı bültenle aranan Mehmet Aydın’ın, operasyon esnasında otelde bulunduğu ve 27’inci katta olduğuiddia edildi. Bu sırada ise Mehmet Aydın’ın bulunduğu kattan atlayarak intihar ettiği öne sürüldü.

ÇİFTLİK BANK MEHMET AYDIN ÖLDÜ MÜ?

Geçtiğimiz günlerde gündeme bomba gibi düşen “Tosuncuk öldü” haberi bir İnstagram hesabından paylaşıldı. instagram.com/darkwebhaber sosyal medya hesabından paylaşılan ancak hemen ardından silinen paylaşımda Mehmet Aydın intihar etti haberi şu şekilde yer aldı:

“İhbar üzerine Kiev’de Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın’ın bulunduğu otele baskın düzenlendi. Kırmızı bülten ile aranan Mehmet Aydın, baskın sırasında kendisini otelin 27.katından aşağı bıraktı.”

Mehmet Aydın’ın intihar ettiği görüntüler sosyal medyada kısa sürede yayımlandı.

Haberin kaynağı: instagram.com/darkwebhaber sitesi haberi paylaştıktan sonra geri kaldırdı. Henüz haberin doğruluğu teyit edilmedi.

Editör: TE Bilisim