Vatandaşlar hafta sonu resmi tatil olması nedeniyle bugün ilaç vb. gereksinimlerini karşılamak üzere nöbetçi eczaneleri araştırıyor. Türkiye’nin 81 il ve bu illere bağlı tüm ilçelerde günlük mesai saatleri haricinde ve hafta sonu hizmet veren nöbetçi eczane listeleri Sağlık Bakanlığı İl Sağlık Müdürlüklerince yayınlanıyor. Bu Kapsamda İstanbul Ümraniye’de hangi eczaneler nöbetçi bilgisi araştırılıyor. İşte 7 Haziran nöbetçi eczane listesi… 7 Haziran Pazar günü Ümraniye nöbetçi eczane listesini merak edenler için detaylar haberimizde.

7 Haziran nöbetçi eczane | 7 Haziran Pazar günü Ümraniye nöbetçi eczane listesi

7 Haziran 2020 Pazar günü İstanbul’un Ümraniye ilçesinde hizmet veren Akademi, Beyaz ve Doğa eczanelerinin adres ve telefon bilgileri şu şöyledir;

Akademi Eczanesi

Adres: İnkılap Mahallesi Mabet Sokak 20A Inkılap Ümraniye / İstanbul (İnkılap Sağlık Ocağı Karşısında, Antasya Ve Akyakanın, Dominos Pizza Ve Mis Konyalımın Arka Sokağında)

Telefon: 0 (216) 631-64-41

Beyaz Eczanesi

Adres: İstiklal Mahallesi Gelibolu Caddesi 14/A Atakent Ümraniye / İstanbul (Açık Öğretim Bürosu Caddesi — Atakent Carrefour Arkası)

Telefon: 0 (216) 329-75-21

Doğa Eczanesi

Adres: Aşağıdudullu Mahallesi Alemdağ Caddesi 481/B Aşağıdudullu Ümraniye / İstanbul (Dudullu Meydan, Dudullu Merkez Camii Yanı, Metrocorner Avm Karşısı)

Telefon: 0 (216) 612-28-02

Editör: TE Bilisim