TOKİ kura heyecanı devam ediyor. Bugün nasipse 100 Bin sosyal konut projesi kapsamında Isparta Eğirdir ve Şanlıurfa Birecik’te kuraya katılan vatandaşlar evlerine kavuşacak. Heyecanla kura sonuçlarını bekleyen vatandaşlar arama motorlarına “TOKİ kura sonuçları isim listesi” yazarak sonuçlara erişmek istiyor. İnşaatları devam eden TOKİ Isparta Eğirdir ve Şanlıurfa Birecik konutlarında toplam 826 daire yapılıyor. Haberimizin içerisinden Isparta Eğirdir ve Şanlıurfa Birecik kura çekilişinin sonuçlarına erişebilirsiniz. İşte Isparta Eğirdir ve Şanlıurfa Birecik TOKİ kura sonuçları isim listesi!

[[https://www.dirilispostasi.com/guncel/kahramanmaras-dulkadiroglu-kurasi-izle-kahramanmaras-dulkadiroglu-kura-sonuclari-isim-listesi]]

ISPARTA EĞİRDİR VE ŞANLIURFA BİRECİK TOKİ KURA SONUÇLARI İSİM LİSTESİ!

Koronavirüs salgını nedeniyle online olarak gerçekleştirilen 3+1, 2+1 TOKİ Isparta Eğirdir ve Şanlıurfa Birecik kura çekilişi sonuçlarının listesine akşam saatlerinde aşağıdaki link üzerinden sorgulama yapabilirsiniz. Dilerseniz TOKİ Şanlıurfa ve Isparta kura çekilişlerini TOKİ’nin Twitter, Facebook, YouTube ve Instagram sayfalarından canlı izleyebilirsiniz.

TOKİ ISPARTA EĞİRDİR VE ŞANLIURFA BİRECİK İSİM LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim