Sadece Türkiye’de değil tüm dünyada heyecanla beklenen The Walking Dead dizisi, pandemi nedeniyle ara verdiği 10. Sezonu heyecanla beklemiyor. Dizinin yeni bölümü Amerika gösteriminin ardından 5 Ekim Pazartesi Türkiye’de Netflix yeni sezonunu yayınladığı diziyi bir süre sonra kaldırdı. Netflix aboneleri bu durum karşısında şaşkınlık yaşadı. Peki, The Walking Dead 10 sezon neden yayından kaldırıldı? The Walking Dead 10 sezon Netflix’te ne zaman yayınlanacak? Detaylar haberimizde…

THE WALKİNG DEAD 10 SEZON NEDEN YAYINDAN KALDIRILDI? THE WALKİNG DEAD 10 SEZON NETFLİX’TE NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Koronavirüs salgını sebebiyle ara verdiği çekimlerine tekrardan başlayan The Walking Dead 10. sezonuyla Türkiye’de 5 Ekim Pazartesi günü Netflix’te yayınlanmıştı. Fakat Netflix The Walking Dead’in yeni sezonunu kısa bir süre sonra bulut sayfasından kaldırdı. Bu olay karşısında şaşkınlık yaşayan ve üzülen Netlix aboneleri dizinin neden kaldırıldığı araştırıyor. Fakat konuyla alakalı Netflix’ten henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Konuyla alakalı Netflix distribütörlüğünden aldığımız bilgiye göre; Netflix, The Walking Dead 10. sezonunun lisans hakları için yasal sorunlar yaşadıklarını belirttiler. Tekrardan anlaşmanın sağlanmasının ardından en kısa zamanda The Walking Dead 10. Sezonuyla tekrardan Netflix platformuna geri gelecek.

Editör: TE Bilisim