Hababam Sınıfı serisinin klasik oyuncu kadrosundan farklı olmasıyla dikkati çeken Hababam Sınıfı Güle Güle bu akşam saat 20.00’de Show TV ekranlarında bir kez daha hayranlarıyla buluşacak. Yıllar yılı ekrana geldiği her bölümünde izleyicinin yüzünde tebessüm olmayı başaran Hababam Sınıfı Güle Güle nerede çekildi, ne zaman çekildi? İşte Hababam Sınıfı Güle Güle oyuncuları ve konusu hakkında merak edilen bilgiler haberimizin detayında…

Hababam Sınıfı Güle Güle nerede çekildi?

Hababam Sınıfı Güle Güle filmi Üsküdar Adile Sultan Kasrı’nda çekildi. Özel Çamlıca Lisesi olarak görülen yer İstanbul’un Üsküdar ilçesi Validebağ Korusu içinde bulunan Adile Sultan Kasrı binasıdır. Hababam Sınıfı Müzesi de şu an bu binanın içindedir.

Hababam Sınıfı Güle Güle ne zaman çekildi?

Hababam Sınıfı Güle Güle filmi 1981 yılında çekilmiştir.

Hababam Sınıfı Güle Güle konusu nedir?

Filmin konusu, Mehmet Bülbül’ün tayini Özel Çamlıca Lisesi’ne çıkıyor ve öğrenciler tarafından küçümsene Mehmet Hoca duruma sinirleniyor. Adile Naşit’in canlandırdığı Hafize Ana karakterinin kızı da okulda eğitim görüyor.

Hababam Sınıfı Güle Güle oyuncuları kimler?

Hababam Sınıfı Güle Güle filmi oyuncu kadrosunda, İlyas Salman, Adile Naşit, Şevket Altuğ, Ayşen Gruda, Mehmet Ali Erbil, Hüseyin Kutman, Fulya Özcan, Yaprak Özdemiroğlu ve Savaş Dinçel var. Sevilen serinin bu filminde Kemal Sunal, Tarık Akan, Münir Özkul, Halit Akçatepe ve Şener Şen yok.

Editör: TE Bilisim