Sefirin Kızı, binlerce vatandaş tarafından 16 Aralık tarihinde yayınlanan ilk bölümünden itibaren izlenme rekorları kırıyor. 2020 yılına girdiğimiz bu ilk haftada en çok merak edilenler arasında yeni bölüm hakkında bilgiler yer aldı. NGM ve O3 Medya ortak yapımı olan Sefirin Kızı ile ilgili “Yeni bölüm neden yok?” sorusunun cevabı en çok aratılanlar arasında yerini aldı. Bu akşam Star TV ekranlarında Sefirin Kızı 3. Bölüm yayınlanıyor. Bu bölümle birlikte Sefirin Kızı yeni bölüm için araştırma yapan vatandaşlar, “yeni bölüm ne zaman yayınlanacak” sorusunun cevabını merak ediyor. Yönetmeliğini Emre Kabakuşak’ın yaptığı, senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Sedef Nehir Erdem’ın birlikte kaleme aldıkları Sefirin Kızı yeni bölüm neden yok? Sefirin Kızı yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Konuyla ilgili tüm detayları haberimizden öğrenebilirsiniz…

BU AKŞAM SEFİRİN KIZI YENİ BÖLÜM NEDEN YOK?

Sefirin Kızı yeni bölüm kanallarda yapılan yeni yılda sözleşmelerin yenilenmesinden dolayı yoktur. 2020 yılına girdiğimiz bu ilk haftada birçok dizi ve programlar için kanallarda yapılan sözleşmelerin yenilenmesinden dolayı yayınlar bir hafta ertelenmiş şekilde ekranlara gelemiyor. Bu nedenle Sefirin Kızı yeni bölüm bu akşam ekranlara gelmeyecek.

SEFİRİN KIZI YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Bu akşam eski bölümü yayınlanan Sefirin Kızı izleyicilerin kafasını karıştırmış durumda. Ekranlarda 3. bölümü gören vatandaşlar, “Sefirin Kızı yeni bölüm neden yok?” sorusunun yanıtını araştırıyor. Sözleşme düzenlemeleri nedeniyle yeni bölümü yayınlanmayacak olan Sefirin Kızı, 13 Ocak Pazartesi günü 4. Bölümü ile ekranlarda olacak.

SEFİRİN KIZI 4. BÖLÜM FRAGMAN:

Editör: TE Bilisim