Baraj dizisi 9. bölümüyle seyircisi ile buluşuyor. Her bölümü seyirci tarafından dikkatlice takip edilen Baraj dizi FOX’un sevilen dizileri arasında yer alıyor. Baraj dizisi 9. bölüm canlı izle seçenekleri araştırılıyor. Dizinin bu bölümünde, Tarık, Fulya’nın baraja gelmesine şaşırır. Kemal Bey onu akşam yemeğine davet eder. Yemekte Fulya ve ailesinin evlilik baskısı onu bunaltır. İşte Baraj dizisi 9. bölüm canlı izle! FOX TV canlı yayınında Baraj dizisi 9. bölüm izle detayları için yayın bilgileri…

BARAJ DİZİSİ 9. BÖLÜM ÖZETİ

Gerçekleri öğrenen Nehir, Nazım’a çok kızgındır. Onu bir daha görmek istemez. Yıkılan Nazım, Nehir’in dolandırıcılıktan arandığını öğrenince onu polislerden son dakikada kurtarır. Issız bir orman içinde kendine ait olan bir ahşap kulübede onu polislerden saklar. Nazım ve Nehir arasında büyük bir yüzleşme yaşanacaktır.

Tarık, Fulya’nın baraja gelmesine şaşırır. Kemal Bey onu akşam yemeğine davet eder. Yemekte Fulya ve ailesinin evlilik baskısı onu bunaltır. Nehir’i aklından çıkaramayan Tarık, Nehir’i ve Nazım’ı saklandıkları kulübede bulur. Nehir’in karşısına tüm pişmanlığıyla çıkar. Nehir, Tarık ve Nazım arasında bir karar verecektir.

BARAJ DİZİSİ 9. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Baraj yeni bölümüyle Salı 20.00’de FOX’ta!

Editör: TE Bilisim