Tv8 ekranlarının en çok izlenen programlarından biri olan O Ses Türkiye’nin kazananı belli oldu. Birbirinden güzel ve güçlü sesin yarıştığı yarışmada Soner Kip, Uygar Erdoğan, Turgut Çıngı, Eyüp Sultan Aylar, Biran Ceren Dörter, Alkan Dalgakıran birincilik için mücadele verdiler. Bu mücadeleyi izleyemeyen vatandaşlar ise “O Ses Türkiye Şampiyonu kim oldu?” sorusunun cevabını merak ediyor. Acun Ilıcalı yarışmanın birincisini açıklarken Seda Sayan gözyaşlarını tutamaması gündem de yerini aldı. Peki O Ses Türkiye Şampiyonu kim oldu? İşte O Ses Türkiye’nin 2020 birincisi ve söylediği şarkı

O SES TÜRKİYE ŞAMPİYONU KİM OLDU?

O Ses Türkiye 2020 sezonu şampiyonu Alkan Dalgakıran oldu!

ALKAN DALGAKIRAN KİMDİR?

Alkan Dalgakıran, 25 yaşında. Alkan Dalgakıran, aslen Yalovalı. O Ses Türkiye’de en çok dikkat çeken isimler arasında yer alan Alkan Dalgakıran, Bursa’da eğitim hayatına devam ediyor. 25 yaşındaki Dalgakıran ‘Trafik’ adında bir müzik grubuna üye. Seda Sayan’ın takımında yarışan alan Alkan Dalgakıran’ın sosyal medyada oldukça destekleyeni bulunuyor.

Alkan Dalgakıran son olarak, Müslüm Gürses’in Nilüfer şarkısını seslendirerek yarı finale geçme hakkını kazanmıştı. Alkan Dalgakıran, 14 Şubat akşamı sergilediği performans sonrasında finalist olan isimler arasında yer aldı.

Ve O Ses Türkiye 2020 sezonu şampiyonu oldu.

Editör: TE Bilisim