Anadolu Jet müşteri hizmetlerine direkt olarak bağlanmak için yapmanız gereken 444 25 38 numaralı hattı aramak olmalıdır. Ardından sadece bekleyerek müşteri hizmetlerine ulaşabilirsiniz. Müşteri hizmetlerine ulaşmak istemezseniz, destek almak istediğiniz konuda size verilecek rakam seçeneklerini tuşlayabilirsiniz.

Anadolu Jet müşteri hizmetlerine ulaşmak için sadece telefon numarası değil, online işlemler menüsü de web adresi üzerinden kullanılabilir. Bu sayede online olarak da sorunlarınıza çözüm bulabilir, telefon kullanmanıza gerek kalmadan işlem yapabilirsiniz.

Anadolu Jet Müşteri Hizmetleri Numarasından Hangi İşlemler Yapılabilir?

Anadolu Jet müşteri hizmetlerinden yapılabilecek işlemler şu şekilde sıralanabilir:

Online bilet alımı Online Check-in Bagaj takibi Ücretli koltukların seçimi Öde-Uç akıllı telefon uygulaması hakkında bilgi alma

Biletlerin sorgulanması Varış ve kalkış noktaları hakkında bilgi Varış ve kalkış saatleri hakkında bilgi Tarife seçenekleri Memnun kalmadığınız konular hakkında şikayet oluşturma ya da öneriler

Bu hizmetlerin alınabilmesi için 444 25 38 numaralı hat kullanılabilir. Ancak bu hattın bazı yoğun günlerde dolu olması durumunda 0850 333 25 38 numaralı hattı da arayabilir, çağrı merkezine direkt olarak bağlanabilirsiniz. Bunun yanında uçağınızın kalkacağı hava limanında bulunan Anadolu Jet şubesinin telefonunu arayabilirsiniz.

Eğer şubenin telefon numarasını bilmiyorsanız, Anadolu Jet  Akıllı Uçuş uygulamasını indirerek buradan şube hakkında bilgi alabilir, telefon numarasını öğrenebilirsiniz. Müşteri hizmetlerinden yapacağınız Check- in işlemlerinde koltuk seçebilirsiniz. Firmanın bussines class bölümü bulunmadığından, dilediğiniz koltuğu seçme hakkınız bulunmaktadır.

Anadolu Jet logo

Anadolu Jet Müşteri Hizmetleri Online Destek Hattı

Anadolu Jet online müşteri destek hattını kullanmak için firmaya ait akıllı telefon uygulamasını indirmiş olmanız ya da firmanın web adresini ziyaret etmeniz gerekmektedir. Eğer akıllı telefon uygulamasını indirmişseniz, yapmanız gereken uygulama içerisinde ana ekranda bulunan Yardım ve Destek düğmesine tıklamaktır. Bu düğmeye tıkladığınızda online asistan karşınıza çıkacaktır.

Asistan yardımıyla bilet alma ve yer ayırtma işlemlerinizi yapabilirsiniz. Karşınıza çıkacak Whatsapp işaretli bölüme tıkladığınızda canlı destek almanız mümkün olacaktır. Bu şekilde alacağınız canlı destekte Anadolu Jet müşteri hizmetleri size akıllı telefon uygulamasında yaşayacağınız sorun hakkında destek verir.

Telefondaki uygulamanın çalışmaması, hatalı yer seçimi, varış noktasının hatalı gösterilmesi gibi konularda bu şekilde destek alabilirsiniz. Aynı zamanda uygulamanın  kredi kartı bilgilerini istemesi mümkündür. Bu durumda vereceğiniz kredi kartından uçuş ücretleri kesilecektir. Hatalı kredi kartı seçimi yapılması durumunda da online destek hattını tıklamanız ve seçtiğiniz kredi kartı bilgilerini değiştirmeniz gerekecektir.

Anadolu Jet Müşteri Hizmetlerinden Nasıl Bilet Alınır?

Anadolu Jet müşteri temsilcisinden bilet almak

için yapmanız gereken öncelikle bilet alma menüsüne girmektir. Kredi kartı bilgilerini vermeniz durumunda bilet ücretiniz alınır. Bu nedenle uçuştan 1 saat önce hava limanında olmanız yeterli olacaktır. Ancak sadece koltuk ayırtma işlemi yapmanız durumunda sizden herhangi bir ücret alınmaz. Bu nedenle uçuştan en geç 2 saat önce hava limanında bulunmanız gerekir.

Anadolu Jet Müşteri Hizmetlerinden Şikayet Oluşturma

Anadolu Jet müşteri hizmetleri şikayet hattı 24 saat hizmet vermektedir. Bu sayede meydana gelen hatalarda ya da yetkililere dair şikayetlerde bulunmanız sağlanır. Bunun için yapmanız gereken sadece müşteri hizmetlerini arayarak istenen bilgileri vermek olmalıdır. Anadolu Jet müşteri hizmetleri sizden, sorunun meydana geldiği şubeyi, sorunu ve irtibat numaralarınızı ister. Gerekli görülmesi durumunda ücret iadesi ya da ileri tarihe uçuş erteleme gibi işlemler yapılabilmektedir.

Anadolu Jet iletişim için daha fazla bilgiye bu sayfadan >> anadolujet.com/tr/kurumsal/musteri-iletisim-merkezi ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim