TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye’nin yeni bölümlerinde her akşam farklı yemekler yapılıyor. Her bölümü seyirciler tarafından büyük merakla izlenen MasterChef’in yarışmacıları hakkındaki bilgiler araştırılıyor. MasterChef Türkiye’nin yetenekli yarışmacılarından Berk İlter ile ilgili bilgiler seyirciler tarafından araştırılıyor. Peki, MasterChef Berk kimdir? MasterChef Berk İlter nereli, kaç yaşında? Ayrıntılar haberde…

MASTERCHEF BERK İLTER KİMDİR?

TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlayan MasterChef’te Berk İlter, ilk olarak bir Çin yemeği yaptı. Şeflerin takdirini kazanan Berk İlter’in yemeği geçer not olarak bir üst tura çıktı.

Üçlü düelloları da başarıyla geçen MasrterChef Berk final turunu da başarılı olarak geçti ve Berk İlter Master 16 kişilik ana kadroya girmeyi hak kazandı.

MasterChef 2020’nin yeni yarışmacıları arasında dikkat çeken isimler arasında yer alıyor. Berk İlter 20 yaşındadır. Mesleği aşçılıktır. Memleketi sorulan Berk İlter, “Memleketim İstanbul ve Tokat karışımı” dedi.

Berk İlter üniversite eğitimini Fransa’da tamamladı.

MasterChef Berk İlter’in instargram 2 tane hesabı bulunuyor. Berk İlter’in birinci instagram hesabı; @berk_ilter, İkinci hesabı; @chefbyberk. 

Berk İlter bu hesaplardan yaptığı yemekleri paylaşıyor. 

Editör: TE Bilisim