Bu akşam televizyon izleyicisi kahkaha dolu saatlere hazırlanıyor. Yönetmenliğini Meltem Bozoflu’nun yaptığı Cici Babam filmi televizyon ekranlarına geliyor. Filmi daha önce sinemada izleyen ve bu akşam tekrar izlemek isteyen ya da hiç izlememiş olan izleyiciler bu akşam Cici Babam filmini kaçırmak istemiyor. Filmi kaçırma korkusu yaşayan izleyici arama motorlarında Cici Babam filmi hangi kanalda sorgusunun yanıtını arıyor. Peki, Başrollerinde Güldür Güldür ekibinin sevilen isimlerinden Onur Atilla, Özgün Aydın, Onur Buldu gibi oyuncuların bulunduğu Cici Babam filmi hangi kanalda? İşte detaylar…

CİCİ BABAM FİLMİ KONUSU NEDİR? 

Üç yetişkin kardeş babalarının ölümünün ardından annelerine sıkı sıkıya bağlıdır. Babalarının yerini doldurmak istemeyen kardeşlerin düzeni, yeni bir cici babanın ortaya çıkışıyla sarsılır. Babalarının ölümünden sonra annelerinin yeni biriyle olmasını hazmetmekte zorlanan kardeşler, kendini kabul ettirmek için uğraşan cici baba ile annelerinin arasını açmak için sinsi planlara girişir. Farklı bir dünyanın insanı gibi olan cici baba ile inatçı kardeşler bir orta noktada buluşabilecek midir?

CİCİ BABAM HANGİ KANALDA?

Cici Babam filmi, bu akşam saat 20.00’de Show TV kanalında yayınlanacak.

CİCİ BABAM OYUNCU KADROSU

Meltem Bozoflu’nun yönetmen koltuğunda oturduğu “Cici Babam”ın oyuncu kadrosunda Onur Buldu, Derya Karadaş, Mahir İpek, Yasemin Conka, Onur Atilla, Meltem Yılmazkaya, Burak Topaloğlu gibi isimler yer alıyor.

CİCİ BABAM NEREDE ÇEKİLDİ?

Cici Babam filmi, sahnelerin geneli Köyceğiz ve etrafında olmak üzere, bazı sahneleri de Muğla’nın çeşitli bölgelerinde çekilmiştir.

Editör: TE Bilisim