Müge Anlı canlı yayınında Nalan Şimşek’in küçük oğlunun ifadeleri şok etti. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Müge Anlı Nilgün Şimşek’in cinayeti gündem oldu. 4 Nisan 2017 tarihinden itibaren haber alınamayan 37 yaşındaki Nalan Şimşek’in akıbeti merak konusu oldu. Programı izleyen seyirciler “Nilgün Şimşek’e ne oldu? Müge Anlı Nilgün Şimşek öldü mü?” soruların cevabını merak ediyor. Peki Nilgün Şimşek’e ne oldu? Müge Anlı Nilgün Şimşek öldü mü?

Nilgün Şimşek’e ne oldu? Müge Anlı Nilgün Şimşek öldü mü?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Nilgün Şimşek olayı ile ilgili her gün güncel bilgiler canlı yayında aktarılıyor. 8 Kasım Cuma günkü programda da aktarılan son dakika bilgileri herkesi şoke etti. Günlerdir işlenen Nilgün Şimşek’e ne oldu? İfadeler neden değişti? Öldü mü yoksa geri mi gelecek?

KÜÇÜK ÇOCUĞUN İFADESİ

“Annem ve babam kavga etti, babam annemin kafasını yere vurdu, daha sonra lavaboya gitti. Annemin ağzından köpük geliyordu, hiç konuşmuyordu. Babam ‘kalkın gidiyoruz’ dedi ve arabayla yola çıktı. Babam annemi kucağına yatırarak arabaya taşıdı ve oturur vaziyette ön koltuğa oturttu. Annem yol boyunca hiç konuşmadı ve hareket etmedi. Oturur vaziyette gözleri kapalı, ağzında köpük vardı. Kafası da geriye doğru duruyordu. Biz giderken kardeşim uyuyordu. Belen’deki evimizin yanındaki kavşaktan aşağıya doğru gittiğimizde bir yerde aşağıdan indik.”

İŞTE O BÖLGE

“Hava geceydi, bu yeri gösterebilirim. Askeri bir alan vardı, çukur kazılan yerde gri çatlamış duvarlar ve ağaçlar vardı askeri alan olduğunu daha önce oradan geçerken askerler gördüğüm için biliyorum. Evden aldığı kürek ve çapayı arabanın bagajından çıkardı, mezar gibi bir yer kazdı.”

“Neden burayı kazdın diye sorduğumda, ‘Annen buradan Almanya’ya gidecek’ dedi. Babamın annesi öldüğünde mezar yeri görmüştüm o yüzden orasının mezar olduğunu biliyorum. Babam ‘bana yardım et’ dedi. Mezar gibi yerin içine girdiğinde yukarıdan çapa ve küreği attım kendisine. Derin yeri kazarken annem hala arabadaydı ve kardeşimde arabada uyuyordu. Kazdıktan sonra babam sen arabaya git ve uyu dedi, ben de gittim ve uyudum. Daha sonra bir kapı sesi duydum, arabanın kapısı açıldı ve kapandı. Uyumaya devam ettim. Uyandığımda kardeşim, babam ve ben eve gelmiştik, annem yoktu.”

“BALKONA BİLE ÇIKAMADIM”

Müge Anlı canlı yayınına gelen komşu Hüseyin Ateş, eşinin Şimşek çiftinin evinde şiddetli bir tartışma sesi duyduğunu hatta korkudan balkona dahi çıkamadığını iddia ediyor.

Hüseyin Bey’in eşinin iddiasına göre, şiddetli tartışmada çıkan “güm güm” sesleri normal bir ses değildi ve yine iddiaya göre, Şimşek çiftinin o gece geç saatlerde yaşadığı tartışmadan sonra Nilgün (Nalan) Şimşek ortadan kayboldu…

Hüseyin Ateş’in eşinin iddiaları, kayıp Nilgün Hanım’ın küçük oğlunun, “Annem ve babam tartışıyordu, sonra babam annemin kafasını defalarca yere vurdu ve annemin ağzından köpükler geldi.” sözleriyle uyuşuyordu.

Bir başka iddia da Nilgün (Nalan) Şimşek’in ablası Neslihan Hanım’dan geldi. İddiaya göre, Mustafa Şimşek’in eski eşi Gülay Hanım, Mustafa Bey tahliye olduktan sonra “Zafer benim” diyerek bağırdı. Gülay Hanım’ın Mustafa Şimşek’ten olan oğlu Selçuk Şimşek, Müge Anlı canlı yayınında annesine “Ne olduğunu anlat artık anne, bitsin burada bu iş” dedi.

MÜGE ANLI EKİBİ CESEDİN GÖMÜLDÜĞÜ BÖLGEYE GİTTİ!

Nilgün (Nalan) Şimşek’in küçük oğlu, o gece yaşanan her şeyi anlattı. Nilgün (Nalan) Şimşek’in büyük oğlu, “Babam annemi dayanamayıp öldürdüğünü söyledi” derken, küçük oğlu cinayet anını anbean anlattı.

Müge Anlı, 7 yaşındaki çocuğun bunları anlatması üstelik detaylı bir şekilde anlatmasına rağmen neden Mustafa Şimşek’in gözaltında olmadığını sorunca, stüdyoda bulunan abla Neslihan Akgün, “Delil olmadığı için. Çocuğun belirttiği yere de gidildi ancak oradan bir şey çıkmadı.” şeklinde konuştu.

Müge Anlı, bir polis memurunun ifadesini paylaştı. İfadeye göre Mustafa Şimşek polis memuruna, “Nalan’ın kılını, tüyünü bulamayacaksınız!” dedi. Bu ifadenin ardından Müge Anlı bir başka şoke eden bilgiyi de paylaştı. Mustafa Şimşek, küçük oğlunun verdiği ifadede o gece yaşananları anlatması üzerine ellerini başının arasına koyup, “Bu böyle olmamalıydı, gözaltına alınmamalıydık.” diyordu. Şimşek’in olayı anlatan küçük oğluna ise, “Her şey senin yüzünden oldu, sen anlatmasan böyle olmazdı.” dediği ileri sürüldü.

Nilgün (Nalan) Şimşek’in ablası Neslihan Akgün ve Mustafa Şimşek hakkında şoke eden bir detay ortaya çıktı. İddiaya göre Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınından sonra Mustafa Şimşek, Neslihan Hanım’ı arayarak tehdit etti. Müge Anlı programda Neslihan Akgün’e, “Elinde bir görüntün mü var? Ses kaydın mı var? Ondan mı korkuyorsun” sorularını yöneltti. Neslihan Akgün ise başı açık görüntüleri olabileceğini çünkü evde kaldığını belirtti. Bu bilgiler üzerine Müge Anlı ekibine konuşan komşu Öznur Hanım, Neslihan Akgün ile Mustafa Şimşek’in eski eşi Gülay Hanım’ın, Nilgün Şimşek ortadan kaybolduktan sonra Mustafa Bey ile evlenmek için yarışa girdiklerini iddia etti.

MÜGE ANLI CANLI YAYINININDA İTİRAF NİTELİĞİNDE AÇIKLAMA!

Arif Verimli’nin dikkat çektiği konu ise Gülay Hanım’ın açıklamalarını yaparken, “Nilgün (Nalan) Şimşek ölmeden önce…” şeklinde cümleler kurmasıydı.

Gülay Hanım’ın açıklamalarında defalarca, “Nilgün (Nalan) ölmeden önce…” şeklinde cümleler kurması, Müge Anlı’daki Psikiyatr Arif Verimli tarafından canlı yayında itiraf niteliğinde bir söylem olduğu ileri sürüldü.

Nalan Şimşek’in katili bulundu mu?

Programda işlenilmeyen dosya ile ilgili emniyetin kapsamlı bir soruşturma yapıyor. Müge Anlı daha fazla görgü tanığı ve belge ile yayına kaldığı yerden devam etmeyi planlıyor. Özellikle Selçuk Şimşek’in babam bu işte annemi kullanmıştır ifadesi üzerinde duruluyor. Nalan Şimşek’in katili bulundu mu? sorusunun cevabı henüz belli değil.

Editör: TE Bilisim