Uzun süredir uzaktan eğitim görülmesinin ardından Acun Ilıcalı başlattığı kampanya ile ihtiyaç sahibi öğrencilere dizüstü bilgisayar desteği sağlamayı amaçlıyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlar ise başvurunun nereden, nasıl yapılacağını araştırıyor. Kızılay üzerinden ” Haydi Şimdi – MEB Yardım Kampanyası” adıyla desteğe katılabilirsiniz. Peki, Haydi şimdi kampanyası SMS numarası kaç? Acun Ilıcalı TV8 dizüstü bilgisayar başvurusu nasıl, nereden yapılır? İşte detaylar…

HAYDİ ŞİMDİ KAMPANYASI SMS NUMARASI KAÇ?

Yardımsever kimliğiyle tanınan ünlü televizyoncu aktif olarak kullandığı Instagram hesabından bir paylaşım yaparak tüm halkı bir kampanyaya çekmek istedi.

Uzaktan eğitim gören ve dizüstü bilgisayar sahibi olamayan çocuklar için yapacağı kampanya kapsamında pek çok çocuğun eğitim şartlarını kolaylaştırmak istediğini belirtti.

Uzaktan eğitim alacak ancak bilgisayarı olmayan öğrenciler için Acun Ilıacalı, “Haydi şimdi” kampanyasını başlattı. TV8 ekranlarından canlı olarak katılım sağlanan bilgisayar kampanyasına Milli Eğitim Bakanlığı’nın da destek veriyor. Kampanyaya SMS yoluyla katılmak isteyenler “EĞİTİM” yazıp 2868’e mesaj göndermeleri yetiyor. Diğer yandan Türk Kızılay Mobil Çağrı merkezini “168”i arayarak bağış yapılabiliyor.

BAĞIŞ YAPMAK İÇİN TIKLAYIN…

Kampanyaya Acun Ilıcalı kızları ile birlikte bağış gerçekleştirdi. Diğer yandan Mesut Özil’in 250 bin TL’lik yardımının yanı sıra Selin Ciğer ve eşi Gökhan Çıra 200 bin TL destekte bulundu.

ACUN ILICALI TV8 DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR BAŞVURUSU NASIL, NEREDEN YAPILIR?

Dizüstü bilgisayar ihtiyacı olan öğrenciler için yapılacak kampanya Pazar akşamı düzenlenecek. Düzenlenecek kampanyanın ardından ihtiyaç sahiplerine dizüstü bilgisayar dağıtılacak. Başvuru alınıp alınmayacağı henüz bilinmiyor.

Editör: TE Bilisim