Zeljko Obradovic’in ayrılığının ardından Sırp antrenör Igor Kokoskov ile anlaşan Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, transfer doymuyor. Danilo Barthel, Johnny Hamilton, Edgaras Ulavonas ve Dyshawn Pierre kadrosuna katan Sarı Lacivertli ekip bu kez sezonu Kızılyıldız’da geçiren Birleşik Amerikalı guard Lorenzo Brown ile bir yıllık anlaşmaya vardı. Peki orenzo Brown kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar…

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız yeni sezon kadro planlamaları kapsamında, son sezonunu Kızılyıldız’da geçiren Birleşik Amerikalı guard Lorenzo Brown (1.96, 1990) ile bir yıllık anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe’nin transfer için görüşmelere başladığı Chuba Akpom kimdir ve nereli? Akpom kaç yaşında?

Spor

Habere Git

LORENZO BROWN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

Lorenzo Brown (d. 26 Ağustos 1990), Amerikalı profesyonel basketbolcu. EuroLeague ve Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Fenerbahçe forması giymektedir.

2013 NBA Seçmeleri’nde Minnesota Timberwolves tarafından 52. sırada seçilmiştir.

28 Ocak 2015’te Minnesota Timberwolves ile 10 günlük kontrat imzalamıştır. Üç gün sonra Mo Williams ve Zach LaVine’in yokluğunda 90-106 kaybettikleri Cleveland Cavaliers karşılaşmasına ilk beş başlamış; karşılaşmayı 1 sayı, 6 ribaund ve 9 asist ile tamamlamıştır.

Lorenzo Brown, kolej kariyerinde  North Carolina State forması giydi. Brown, üç sezonun ardından NBA seçmelerine katılma kararı aldı ve 2013 yazında Minnesota Timberwolves tarafından 2. tur 52. sıradan seçildi. Brown, kolej kariyeri boyunca 11.6 sayı, 4.2 ribaund, 5.8 asist istatistikleri tutturdu.

Editör: TE Bilisim