PUBG Mobile Premium sandık ne zaman gelecek sorusu en çok araştırılanlar arasında yerine aldı.  Yapılacak olan güncellemelerin ardından oyuncular heyecanla yeni etkinlikleri bekliyor. Dünyada ve ülkemizde milyonları aşan kullanıcı sayısıyla rekorlar kıran PUBG önümüzdeki günlerde oyuncular için bir sürpriz yapabilir. Peki, PUBG premium sandık ne zaman gelecek Ekim 2020?  Detaylar haberimizde…

PUBG PREMİUM SANDIK NE ZAMAN GELECEK EKİM 2020?

PUBG premium sandık, Ekim ayında gelip gelmeyeceği belli değil. Fakat önümüzdeki günlerde yeni bir güncelleştirme bekleniyor. Bu güncellemenin ardından PUBG premium sandıklar tekrardan aktif edilebilir. Yani önümüzdeki günlerde 25 Ekim ile 10 Kasım arasında Premium sandıkları görebiliriz.

PUBG, KONSOL TARAFINDA GÜNCELLENDİ

PC’den sonra konsollara da gelen PUBG, güncellemeler ile konsol oyuncularına PC deneyimi sunmaya başlamıştı. Bugün ise yayınlanan PUBG 9.1 güncellemesi ile konsol sahipleri bayram edecek gibi görünüyor. Çünkü bu güncelleme ile PUBG 60 FPS kare hızına sahip oluyor.

Kare Hızı Önceliği ayarında bu sefer bazı heyecan verici değişiklikler de bulunuyor. Kare sınırı artık 60 FPS’ye yükseltildi ve ekran çözünürlüğü, kare hızlarını artırmak için 1920 x 1080 olarak ayarlanacak. Yeni Kare Hızı Önceliği Xbox One X ve PlayStation 4 Pro’da olacak. Ancak bu özellik PlayStation 4 ve Xbox One S modellerine gelmeyecek. PUBG ekibinin belirttiğine göre; 60 FPS’in bu konsollara da sunulması için çalışmalar başlamış durumda.

Editör: TE Bilisim