Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni sezonun ikinci bölümü heyecanla bekleniyor. Atv’nin rekortmen dizisi EDHO’nun 166. bölümü yine nefes kesecek. Salı akşamlarının vazgeçilmezleri arsında yer alan dizi konusu kadar oyuncu kadrosu da merak ediliyor. EDHO yeni sezona sürpriz oyuncularla başlarken yaşanan ayrılıklar ve diziye dahil olan oyuncular yoğun olarak araştırılıyor. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni oyuncuları kimler? İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncuları ve karakterleri…

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ OYUNCULARI VE KARAKTERLERİ!

Başrollerinde; Oktay Kaynarca (Hızır Çakırbeyli), Sanem Çelik ( Ceylan), Ali Sürmeli ( Doğan), Hüseyin Avni Danyal(Tufan), Yunus Emre Yıldırımer (Alpaslan Çakırbeyli), Ozan Akbaba (İlyas Çakırbeyli), Pelin Akil Altan ( Bahar), Engin Benli (Yaman) yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezona bomba gibi giriyor.

Yeni sezonda da ailenin gücü, planlanan entrikalar ve elbette ki aksiyon hiç eksik olmayacak. Beş sezon boyunca yaşanan heyecan yeni sezonda da devam edecek. Bu sezon güç dengeleri değişecek. Çakırbeyli ailesi bir kez daha gücünü tüm Türkiye’ye gösterecek.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ YENİ OYUNCULARI KİMLER?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın altıncı sezon kadrosuna birçok ünlü oyuncu transfer oldu. Pelin Akil, Engin Benli, Ünal Silver, Adnan Biricik, Hakan Atalay, Erol Babaoğlu, Hakan Aydın gibi başarılı isimler yeni sezonda yer alacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, her Salı ATV ekranlarından sevenleriyle buluşmaya devam edecek.

Editör: TE Bilisim