Babil dizisinin 15. bölümünde İrfan’ın hapisten çıkması herkesi şok etti. Halit Ergenç, Aslı Enver, Birce Akalay ve Onur Saylak gibi isimlerin rol aldığı Babil dizisinin yeni bölümünde Süleyman ve İlay’ın düğününün Kudret’in gövde gösterisiyle kesilmesi tansiyonu yükseltirken, Ayşe’nin İrfan’la ilişkisi biraz daha derinleşiyor. Babil 15. bölümünü izlemek isteyen seyirciler Babil 15. bölüm full izle! Star TV Babil 15. bölüm tek paça kesintisiz izlemek için yayın bilgileri haberimizde…

BABİL DİZİSİ 15. BÖLÜM ÖZETİ

İrfan adaleti sağlamak için taktik değiştirirken, Deniz’in geleceği, Eda’yı Egemen’le bir hayat düşünmeye zorluyor. Süleyman ve İlay’ın düğününün Kudret’in gövde gösterisiyle kesilmesi tansiyonu yükseltirken, Ayşe’nin İrfan’la ilişkisi biraz daha derinleşiyor.

BABİL DİZİSİ 15. BÖLÜM TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Halit Ergenç’in idealist bir ekonomi profesörü olan İrfan karakteriyle izleyici karşısına çıktığı dizide başarılı oyuncular, Aslı Enver, Birce Akalay, Mesut Akusta, Nur Fettahoğlu ve Onur Saylak başrolleri paylaşıyor. Yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı, dizinin senaryosunu Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel kaleme alıyor.

Editör: TE Bilisim