Çiçek Sepeti iletişim hattı 0850 222 00 79 nolu telefon numarası üzerinden müşteri hizmetleri ile doğrudan bağlantı kurabilirsiniz. Bu hat üzerinden 3’ü tuşlayarak direkt bağlantı sağlayabilirsiniz. Şikayet oluşturma, sipariş verme ve sipariş durumunu öğrenme gibi birçok işlem bu şekilde yapılabilmektedir.

Çiçek Sepeti müşteri hizmetleri, işlemler sırasında tuşlama yöntemini kullanmaktadır. Size uygun seçeneğe ait tuşlamayı yaparak müşteri temsilcisine direkt olarak bağlanmayı beklemeden işlemi yapabilirsiniz.

Çiçek Sepeti Müşteri Hizmetlerinden Sipariş Durumu Nasıl Öğrenilir?

Çiçek Sepeti müşteri hizmetlerinden sipariş durumu öğrenmek için müşteri hizmetleri numarası aranarak 1 tuşlanması gerekmektedir. Bu tuşlamanın yapılmasının ardından sipariş sırasında size verilen sipariş kodunu girmeniz gerekmektedir. Aynı işlemi müşteri temsilcisine bağlanarak da yapabilirsiniz.

Aynı zamanda bu menüden sipariş edeceğiniz ürünün özelliklerini de öğrenebilirsiniz. Sipariş kodunu bilmemeniz ya da kaybetmeniz durumunda yapmanız gereken verdiğiniz alıcı ve gönderici ismini vermek olmalıdır. Bu şekilde siparişinizin kargoya verilme durumunu görebilirsiniz.

Ancak sipariş kargoya verildikten sonra (kargo ile verilen siparişler için) kargo şirketinin adını öğrenmeniz gerekecektir. Bu şekilde kargo şirketinin internet adresinden işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Çiçek Sepeti, kek sepeti ve çiçek siparişlerini kendi kuryesi ile gönderirken, öğretmenler günü siparişleri gibi farklı hediyeleri kargo şirketleri ile göndermektedir. Bu da siparişin teslim süresini 5-6 iş gününe kadar uzatır.

Eğer siparişiniz çiçek ya da aynı iş günü içinde ulaşması garanti edilmiş diğer ürünler ise, bu menüden bu siparişin durumunu görebilirsiniz. Dilerseniz haberdar olmanız için yerine ulaştığında SMS bildirimi gelmesini isteyebilir, siparişiniz ulaştığında size SMS  ile bilgi verilmesini isteyebilirsiniz.

Çiçek Sepeti Müşteri Hizmetleri ile Hangi İşlemler Yapılır?

Çiçek Sepeti firmasının müşteri hizmetlerinden yapılabilecek işlemler şu şekilde sıralanabilir:

Hediye siparişi vermek Sipariş verilen hediyenin yerine ulaşma durumunu kontrol etmek Şikayet ya da öneri oluşturmak Hatalı gönderilme durumunda adres değişikliği Hediye ücreti alınan kredi kartı veya sisteme kayıtlı kredi kartı bilgilerini değiştirmek Çiçek Sepeti müşteri temsilcisine bağlanmak Kurumsal sipariş vermek

Bu işlemlerin yapılabilmesi için firmanın Çiçek Sepeti müşteri hizmetleri servisi aranabilmektedir.

Çiçek Sepeti Müşteri Hizmetlerinden Sipariş Nasıl Verilir?

Çiçek Sepeti müşteri hizmetlerinden sipariş vermek için yapılması gereken Çiçek Sepeti firmasının müşteri hizmetlerini aradıktan sonra 2’yi tuşlamak olmalıdır. Bu şekilde verilecek siparişlerde, siparişi verilecek hediyenin kodunun bilinmesi önemlidir.

Kodun müşteri hizmetlerine verilmesi ile sipariş alımı gerçekleşir. Ardından ödeme seçeneklerini belirlemeniz istenir. Bunun için kredi kartı, kapıda ödeme ya da banka kartı seçeneklerinden birinin tercih edilmesi gerekir. Tercihe göre kart numaranızı vererek sipariş alımını gerçekleştirebilirsiniz.

İsteğinize göre kart bilgileriniz tekrar alımda daha kolay işlem yapılabilmesi için kaydedilir.Siparişin alınmasından sonra teslimat adresi vermeniz gerekecektir. Adresi açık ve ayrıntılı bir şekilde vermeniz gerekir. Adresin onaylanmasının ardından sipariş alımı tamamlanır.

Çiçek Sepeti Müşteri Hizmetlerinden Kurumsal Satış Nasıl Alınır?

Çiçek Sepeti müşteri hizmetlerinden kurumsal satış almak için yapmanız gereken, müşteri hizmetleri numarasını aradıktan sonra 4’ü tuşlamak olmalıdır. Firma, özel günler için kalem, çiçek  gibi ürünleri kurumlara dağıtabilmektedir. Bunun için sipariş kodunu bilmeniz gerekir.

Sipariş verilecek ürünün kodunu Çiçek Sepeti web adresinden öğrenebilirsiniz. Toplu olarak sipariş vereceğiniz ürünün kodunu söyledikten sonra adedi belirtmeniz gerekir. Ardından yapılacak ödeme seçenekleri arasından kendinize uygun gördüğünüzü işaretlemelisiniz. Sonrasında teslimat adresi vererek sipariş verme işleminizi Çiçek Sepeti müşteri hizmetleri üzerinden tamamlayabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim