Vizyondayken gişe rekorları kıran Müslüm filmi televizyon izleyicisi ile buluşacak. Müslüm filmi bu akşam ekrana geliyor. Başrolünde Timuçin Esen’in oynadığı Müslüm filmini izleyen sinemaseverler Müslüm gürses’in eşi Muhterem Nur’a şiddet uygulayıp uygulamadığını merak ediliyor. Acılı hayat hikayesi ile izleyenleri derinden etkileyen Müslüm filmini seyredenler, Müslüm Gürses eşi Muhterem Nur’u dövdü mü? Gürses eşini döver miydi? sorusuna cevap arıyor.

Sevilen sanatçı Müslüm Gürses’in hayatı vefat etmesinin ardından beyazperdeye aktarılmıştı.

Müslüm Gürses eşi Muhterem Nur’u dövdü mü?

1932 yılında şimdi Makedonya sınırları içerisinde olan Manastır’da dünyaya gelen Muhterem Nur’un acıları daha doğmadan başladı. Annesi henüz öğrenciyken hamile kalınca terk edildi, çıkış yolu bulmaya çalışsa da çaresiz kaldı. Ailesinin öğrenmesiyle birlikte daha zorlu bir sürece giren annesi, Muhterem Nur’u hapsedildiği mahzende doğurdu. Evet, annesi büyükbabası tarafından bir mahzene hapsedilmişti!

Hayatı hep zorlukla geçen Muhterem Nuır’un kaderi evlenince değişmedi.

Kendisinden 21 yaş küçük olan Müslüm Gürses’le 1986 yılında dünyaevine girdi. Şiddet gördüğü ilişkisini de şu sözlerle anlattı: “İçtiğinde evet. Kaburgalarımı kırıyor, saçlarımı eline doluyor. Ama sonra kendine gelince çok üzülüyordu. “Elim kırılsaydı yapmasaydım” diyordu. O, ‘Elim kırılsın’ dediğinde benim içim sızlıyordu. ‘Olsun’ diyordum, ‘Kafamı gözümü de kırsa ben bunu düzelteceğim!’ Öfkesini, o acı şarkılar eşliğinde içtiği içkinin nedenini anlıyordum. Müslüm’ün hikayesi dramatikti. Ben onu bırakmayacaktım.”

Editör: TE Bilisim