Televizyon ekranlarındaki ilk deneyimine Habertürk ile başlayan ve daha sonra A Haber’e transfer olan başarılı sunucu Cansın Helvacı, hayat hikayesi, biyografi bilgiler ve mesleki kariyeriyle en çok araştırılanlar listesinde yer alıyor. Helvacı, Ah Haber canlı yayında, İzmir’deki yaklaşık 7 şiddetindeki depremin ardından yürütülen arama kurtarma çalışmalarına ilişkin verdiği haberlerle gündem oldu. Cansın Helvacı, yapılan çalışmalarda yaşanan acı kayıplar ve saatler günler sonra gelen sevindirici haberleri sunarken gözyaşlarını tutamamıştı. Peki, Cansın Helvacı kimdir, nereli? A Haber sunucusu Cansın Helvacı kaç yaşında? Detaylar haber içeriğinde.

Cansın Helvacı kimdir? Cansın Helvacı kaç yaşında nereli?

1989 yılında İzmir’de dünyaya gelen Cansın Helvacı’nın annesi ve babası Balkan göçmenidir. Aslen Selanikli olan ve şu an İzmir’de yaşayan Helvacı, ilk ve ortaöğretimini de İzmir’de tamamlamıştır. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan Helvacı, Cansın Helvacı televizyon sunuculuğu ve diksiyon üzerine eğitimler almıştır. Helvacı, daha önce HaberTürk ekranlarında sunuculuk yapmaktaydı.

Ünlü sunucu şimdilerdeyse A Haber’de gece haberlerinin sunuculuğunu üstlenmektedir. Helvacı, Gece Ajansı isimli programın sunuculuğunu üstlenirken aynı zamanda ‘Memleket Meselesi’ adlı bir programın hem hazırlayıcısı hem de sunucusudur.

Editör: TE Bilisim