Kahraman Türk askerinin terörle amansız mücadelesini konu eden Savaşçı dizisi uzun bir aradan sonra geçtiğimiz hafta yayınlanan 97. bölümüyle yeniden izleyicisine merhaba dedi. Adrenalin dolu son bölümünün ardından Kılıç Timi’nin kahramanca yürüttüğü operasyonlarla heyecan dolu Savaşçı son bölüm kesintisiz tek parça full izlemek isteyenler Savaşçı 98. bölüm izleme bağlantı bilgilerini araştırıyor. Diziyi internetten takip etmek için Savaşçı son bölüm tek parça izle! FOX TV ile Savaşçı yeni bölüm 98. bölüm kesintisiz izle! detaylar haberin devamında.

Savaşçı son bölüm tek parça izle! FOX TV ile Savaşçı yeni bölüm 98. bölüm kesintisiz izle!

Savaşçı 98. bölüm özeti!

Savaşçı dizisi 98. son bölümde; Kopuz Albay, geçmişte izini kaybettirmiş olan, azılı bir teröristle ilgili önemli bir istihbarat alır.

Sonuçları ne olursa olsun, bu teröristi tek başına etkisiz hale getirmeye kararlı olan Kopuz Albay, gizlice yaptığı çılgın planını devreye sokar.

Ancak Kopuz Albay’ın yokluğunun fark edilmesiyle karargah alarma geçer.

Kutalmış Paşa, Kopuz Albay’ı durdurmak için bütün olanakları seferber ederken, Yüzbaşı Kağan’ın beklenmedik hamlesi işleri daha da içinden çıkılmaz bir duruma sokar.

Olayların seyri bir anda değişmiş olsa dae, hedefe kilitlenmiş olan Kopuz Albay’ı vazgeçirmek hiç de kolay olmayacaktır. Çünkü Kopuz Albay için bu teröristten hesap sormanın vakti çoktan gelmiştir!

Editör: TE Bilisim