Bugün gelen son dakika deprem bilgiler ve Manisa Kırkağaç ile İzmir ve Kuşadası’nda hissedilen depremler vatandaşları tedirgin etti. Türkiye son yıllarda bir deprem fırtınası yaşıyor. Farklı illerde meydana gelen orta ve büyük dereceli depremlerde yaşanan can kayıpları nedeniyle derin üzüntü yaşayan vatandaşlar olası depremler nedeniyle de endişe taşıyor. Kandilli Rasathanesi son depremler listesi de sık sık ziyaretçi akınına uğruyor. İşte Kandilli son depremler; 15 Ocak Cuma İzmir ve Kuşadası, Manisa Kırkağaç’ta deprem mi oldu? (2021)… Sorunun yanıtı haber içeriğinde.

Kandilli son depremler; 15 Ocak Cuma İzmir ve Kuşadası, Manisa Kırkağaç’ta deprem mi oldu (2021)

Ege Denizi’nde Aydın Kuşadası, İzmir’in Seferihisar ilçesi açıklarında saat 20.20’de 4,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Prof. Dr. Naci Görür: Artçı olabilir

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, sosyal medya hesabından Aydın Kuşadası’ndaki depreme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Görür, “Arkadaşlar, demin Kuşadası Körfezinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem oldu. Muhtemelen bu deprem 30 Ekim 2020 tarihinde olan ve İzmir’i etkileyen depremin artçısı olabilir. Sevgiyle” ifadelerini kullandı.

Manisa Kırkağaç’ta deprem!

15 Ocak Cuma günü Manisa’da korkutan depremin ardından kısa süreli panik yaşandı. Manisa Kırkağaç’ta 3.1 büyüklüğünde yerin 5.0 km derinliğinde bir deprem kaydedildi.

Türkiye’de son yıllarda yaşadığı deprem fırtınası vatandaşları tedirgin ediyor. Yakın tarihlerde İzmir’de, İstanbul’da ve Ankara’da korkutan depremler meydana gelmişti.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem- Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi (BDTİM) tarafından kaydedilen deprem listesine burayı tıklayarak erişebilirsiniz!

Editör: Emre Şentürk

e-mail: dirilispostasi.com

Editör: TE Bilisim