Mucize Doktor Ezo kim, Ezgi Asaroğlu kimdir? Mucize Doktor Ezo’nun hastalığı ne, bipolar mı? FOX TV’nin sevilen dizisinin neşeli karakteri Ezo, Ali Vefa Nazlı arasında kıskançlık krizlerine neden olsa da içi içine sığmayan tavırlarıyla da diziye renk katıyor. Ezo’nun önceki bölümlerde aniden yaşadığı konsantrasyon bozukluğu ve ellerinin titremesi, duygudurum değişiklikleri dikkatleri çekmişti. Ezo kimsenin bilmediği bir hastalıkla mücadele ediyordu ve bu hastalığına Ali Vefa’nın çözüm bulup bulamayacağı merak konusuydu. Uçakta yaşanan korkunç dakikalarda Doktor Ali Vefa’ya yardım eden Ezo hastalığını itiraf etti. Başarılı oyunculuğuyla diziye yeni bir heyecan katan Ezgi Asaroğlu’nun yaşam öyküsü de merak ediliyor. Peki, Mucize Doktor Ezo kim, Ezgi Asaroğlu kimdir? Mucize Doktor Ezo’nun hastalığı ne, bipolar mı? Detaylar yazımızda. Ayrıca konuyla ilgili Mucişze Doktor Ali Vefa ve Ezo videosunu metnin sonundan izleyebilirsiniz.

Mucize Doktor Ezo kim, Ezgi Asaroğlu kimdir? Mucize Doktor Ezo’nun hastalığı ne, bipolar mı?

Mucize Doktor 43. bölümde havada yaşanan heyecan dolu dakikalar izlenme rekorları kırdı. Uçakta fenalaşan hastaya müdahale edildiği sırada Ali Vefa’ya yardım eden Ezo’nun ilginç tavırları Ali’yi şaşırtırken, Ezo bipolar olduğunu itiraf etti.

Bipolar bozukluk (iki uçlu duygudurum bozukluğu) bir diğer adıyla manik-depresif anlamına gelen hastalık, kişinin duygudurumunda, enerjisinde ve sosyal aktivitelerini tamamlayabilme yetisinde bozulmalara neden olan psikolojik bir hastalık olarak bilinmektedir.

Mucize Doktor dizisinde Ezo karakterini canlandıran Ezgi Asaroğlu, 17 Haziran 1987 doğumlu. İzmir’de dünyaya gelen genç oyuncu İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Antropoloji Bölümü Sosyal Antropoloji Ana Bilim Dalı’nda lisans eğitimini tamamlamıştır.

İlk oyunculuk deneyimini ‘Bir Dilim Aşk’ dizisi ile yaşayan Asaroğlu, daha sonraki yıllarda Menekşe ile Halil, Hatırla Sevgili, Gece Sesleri, Binbir Gece gibi birçok dizide yer almıştır

Kariyerine kısa metraj filmlerle ve çeşitli reklamlar ile devam eden oyuncu, ilk sinema filmini 2007 yılında çekmiştir. 2008 yılında gösterime giren For a Moment Freedom isimli sinema filmi Avusturya Fransa ortak yapımıdır.

30 farklı dalda ödül alan filmde canlandırdığı karakter ile birçok yapımcının dikkatini çeken Ezgi Asaroğlu, 2010 yılında Oscar Ödüllerine Aday adayı gösterilmiştir.  Bu gelişme Asaroğlu’nun kariyerini zirveye taşımıştır.

‘Kampüste Çıplak Ayaklar’, ‘Acı Aşk’ ve ‘En Mutlu Olduğum Yer  filmleri ile beyaz perdede izleyici karşısına çıkan güzel oyuncu ‘Leyla ile Mecnun’’ dizisinde de başarılı oyunculuğuyla adından söz ettirmiştir.

Ezgi Asaroğlu son olarak FOX TV’nin sevilen dizisi Mucize Doktor’da, Ali Vefa’nın komşusu Ezo karakterini canlandırmaktadır.

Mucize Doktor dizisine sonradan dahil olan Ezo karakterinin mücadele etmekte olduğu hastalıkla ilgili detaylar ise ilerleyen bölümlerde yer alacak.

Editör: TE Bilisim