ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yıllardır Müge Anlı ile program yapan Avukat Rahmi Özkan ve sevenleri, Özkan’ın 8. sınıf öğrencisi torununun vefat haberiyle yasa boğuldu. Rahmi Özkan’ın 13 yaşındaki torunu Deha Uğur Özkan, bir süredir kanser tedavisi gördüğü hastanede vefat etti. Herkesi derinden üzen olayın ayrıntıları izleyiciler tarafından merak ediliyor. Bugün Rahmi Özkan, yaşadığı zorlu sürecin ardından yeniden programa katıldı… Peki, Rahmi Özkan’ın torunu Deha Reha Uğur neden öldü? 13 yaşındaki torununun ölümünden sonra canlı yayında zor anlar…

Rahmi Özkan’ın torunu Deha Reha Uğur neden öldü?

ATV’de yayınlanan Müge Anlı programının avukatı Rahmi Özkan’ın torunu Deha Reha Uğur, bir süredir kanser tedavisi hastanede vefat etti. Henüz 13 yaşında olan Deha Uğur Özkan’ın akciğer kanseriyle mücadele ettiği aktarıldı. Herkesi derinden üzen vefatının ardından Deha Uğur Özkan, 22 Aralık Pazar günü Zincirlikuyu Mezarlığı’nda gözyaşları içinde toprağa verildi.

Müge Anlı’nın ‘Tatlı Sert’ televizyon programında yıllardır yorumcu olarak katılan avukat Rahmi Özkan’ın torunu Deha Uğur Özkan (13) önceki gün tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Özkan’ın vefat haberini öğrenim gördüğü TED Koloji de yayımladığı taziye mesajıyla duyurdu.

TED İstanbul Koleji Vakfı Özel Öğretim Kurumları’ndan paylaşılan taziye mesajında, ‘8. sınıf öğrencilerimizden Deha Uğur Özkan’ı uzun bir tedavi süreci sonrası kaybettik. Deha’mıza Allah’tan rahmet, kederli Özkan ve TED İstanbul Koleji ailelerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.’ ifadelerine yer verildi.

Özkan’ın canlı yayında zor anları

Yaşadığı acı günlerin ardından bugün yeniden programa katılan Rahmi Özkan, canlı yayında yaşadıkları zorlu sürecin detaylarını anlattı.

Özkan, ‘Tüm bu süreçte yanımda olan bana destek veren herkese teşekkür ederim. İnşallah torunum da gittiği yerde huşu içindedir. ‘ dedi. Konuşurken gözleri dolan Özkan’a Müge Anlı destek verdi.

Torununun vefatıyla ilgili gözyaşlarına boğulan ve konuşmakta güçlük çeken Rahmi Özkan, bu süreçte yanında olan herkese teşekkür etti.

26 ARALIK ‘MÜGE ANLI İLE TATLI SERT’ PROGRAMI İZLE! CANLI YAYINDA ZOR ANLAR…

Müge Anlı’dan açıklama

ATV’nin Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 23 Aralık 2019 Pazartesi gününde canlı yayınına, Müge Anlı’nın, Rahmi Özkan’a başsağlığı mesajıyla başladı!

Müge Anlı, Deha Uğur Özkan’ın vefatıyla ilgili yaptığı açıklamada, ‘Biz hafta sonu üzücü günler geçirdik. Rahmi Özkan’ın torunu bir süredir tedavi görüyordu ve maalesef tedavi gördüğü hastanede gözlerini yumdu. Henüz 13 yaşındaydı, ölüm her şekilde acı. Ben başta Rahmi Bey olmak üzere tüm Özkan Ailesi’ne, annesine, babasına, tüm yakınlarına, sevenlerine baş sağlığı diliyorum. Rahmi Bey bir süre aramızda olamayacak. Kendini ne zaman iyi hissederse programda onunla beraber olacağız. İnsan çok şey söylemek istiyor ama ne yazık ki bazı konularda söylenecek bir şey yok. Rahmi Bey yaklaşık 8 aydır bu üzüntüyle boğuşuyordu. Biz ona bu konuyu açmamaya çalışıyorduk. Ailesi söylemiyordu bile durumunu, ama ne yazık ki dünyada çok ender rastlanan bir rahatsızlığa yakalandı. Nurlar içinde yatsın, başı sağ olsun ailenin.’ ifadelerine yer verdi.

23 ARALIK ‘MÜGE ANLI İLE TATLI SERT’ PROGRAMI İZLE

Rahmi Özkan kimdir?

Hüseyin Rahmi Özkan, 1939 yılında Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde doğdu.

İlk ve orta öğrenimini Siverek’te, liseyi ise Diyarbakır Ziya Gökalp Lisesi’nde tamamladı.

1958 senesinde İstanbul Üniversitesi’nde eğitime başladı.

1970 senesinde yazıhanesini açarak İstanbul Barosuna kayıtlı serbest avukatlık yapmaya başladı.

Kendini tamamen ceza davalarına yöneltmiş ve ceza avukatlığı konusunda da adından sıkça bahsettirmiştir.

Özkan, şu an Müge Anlı’nın sunduğu ‘müge Anlı ile Tatlı Sert’ programında avukat olarak görev almaktadır.

Rahmi Özkan evli ve iki çocuk babasıdır.

Editör: TE Bilisim