Sefirin Kızı Sahra ölecek mi, Deniz Işın diziden ayrılıyor mu? Deniz Işın kimdir, hangi dizilerde oynadı? Ekranların sevilen dizisi Sefirin Kızı’nda Akın’ın kız kardeşi Sahra karakteriyle 27. bölümde kadroya dahil olan Deniz Işın kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı. Yeni bölüm fragmanını izleyen vatandaşlar ölen kişinin Sahra olup olmadığını merak ediyor. Peki Deniz Işın için Sefirin Kızı macerası bitti mi, Sefirin Kızı Sahra ölecek mi, Deniz Işın diziden ayrılıyor mu? Deniz Işın kimdir, hangi dizilerde oynadı? Merak edilen detaylar haber metninin devamında.

Gediz’le çıkar ilişkisi içerisinde bulunan Sahra’nın ipği hem Kahraman hem de Gediz tarafından çekildi. Sahra karakteriyle kadroya dahil olan Deniz Işın diziden ayrıldı mı sorusu ilerleyen bölümlerde yanıt bulacak.

Sefirin Kızı Sahra ölecek mi, Deniz Işın diziden ayrılıyor mu? Deniz Işın kimdir, hangi dizilerde oynadı?

Sefirin Kızı Dizisi’nde Akın’ın kız kardeşi Sahra karakterini canlandıran Deniz Işın, 28 Mayıs 1992 yılında İzmir’de dünyaya geldi.

3 yıl boyunca hem İstanbul’da hem de İzmir’de oyunculuk üzerine eğitim alan ve oyunculuk sektöründe de kendini oldukça geliştiren Deniz Işın, Ege Üniversitesi Kimya Mühendisliği bölümünden mezun olmuş ve ardından da Ege Üniversitesi Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Bölümünde yüksek lisansını tamamlamıştır.

Deniz Işın, dizide ölen Akın’ın kız kardeşi ve Sancar’ın doktoru Sahra karakteri ile Sefirin Kızı dizisine 27.bölüm de dahil olmuştur.

İşte Deniz Işın’ın oynadığı diziler

2019 – Her Yerde Sen – Merve Mutlu

2020 – İyi Günde Kötü Günde – Seda

2020 – Sefirin Kızı – Sahra

Deniz Işın, resmi Instagram hesabını @deniz.isin adresiyle kullanıyor.

Editör: TE Bilisim