İbrahim Tatlıses’in sesine ne oldu? İbrahim Tatlıses’in sesi neden böyle… İbo Şov 14 Kasım Cumartesi akşamı ilk bölümü ve İbrahim Tatlıses’in sunuculuğuyla ekranlara geldi. Yeni ve ilk bölümde İbrahim Tatlıses’in neler yaşadığı merak konusu oldu. Bu kapsamda arama motorlarında İbrahim Tatlıses’in sesine ne olduğu yoğun bir şekilde araştırıldı. Peki, İbrahim Tatlıses’in sesine ne oldu? İbrahim Tatlıses’in sesi neden böyle. Detaylar haberimizde…

İBRAHİM TATLISES’İN SESİNE NE OLDU? İBRAHİM TATLISES’İN SESİ NEDEN BÖYLE

İbrahim Tatlıses’in sesine ne oldu? İbrahim Tatlıses’in sesi neden böyle… Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses 2011 yılında bir silahlı saldırıya maruz kalmıştı. Bu kapsamda yoğun bir tedavi sürecine giren İbrahim Tatlıses’in iyileşmesi de hayli zaman aldı. Tatlıses bu saldırının ardından eski sağlığına tam anlamıyla kavuşamadı.

İbrahim Tatlıses uyku apnesi sorunu nedeniyle ameliyat oldu. Ameliyattan sonra her 2 burun deliğinde sorun yaşayan Tatlıses, konuşmasının bozulduğunu belirtti.

Ameliyattan sonra Tatlıses’in konuşurken nefesinin kesildiğini söyleyen Tatlıses’in eski eşi Ayşegül Yıldız, “Uzun süre konuşamıyor, keserek konuşuyor. Burnundan nefes aldığında kelimelerin tam ortasında yutkunuyor. Nefesi yetmediği için konuşması kesiliyor, şarkı söylemesi de etkilendi” dedi. Tatlıses’in menajeri Eyüp Kanat ise, “Ses ve konuşma kalitesi aşırı derecede düşmeye başladı. Bu da sinir yaptı. Kolundaki felci bile o kadar umursamıyor, burnunu daha önemsiyor” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim