İbrahim Seten kimdir, nereli? Rıdvan Dilmen’den son dakika İbrahim Seten açıklaması geldi. Futbol dünyasında tartışmalar bitmiyor. Yorumcu Rıdvan Dilmen ve İbrahim Seten arasında tartışma devam ediyor. NTV’de İbrahim Seten hakkında konuşmalar yapan Rıdvan Dilmen, sert açıklamalarda bulundu. Peki, İbrahim Seten kimdir, nereli? Rıdvan Dilmen İbrahim Seten için neler söyledi? İşte, Rıdvan Dilmen’den son dakika İbrahim Seten açıklaması..

Rıdvan Dilmen NTV’de yaptığı açıklamada şunları söyledi: Bu insanlar vatani için kendilerini tankların önüne attı. Sizin babanıza karşı durdu. Mehmet Baransu nerde İbrahim Seten, İsmail Er, Mehmet Arslan tayfa. Gariban insanları hapse artıran Baransu nerde? İbrahim Seten vatan hainidir, FETÖ sevdalısıdır.

İbrahim Seten kimdir, nereli? Rıdvan Dilmen İbrahim Seten için neler söyledi?

Demirören Medya Grubuna bağlı şirketlerde 8 yıldır çalışan İbrahim Seten son olarak Vatan Gazetesi Spor Müdürü olarak görev alıyordu.  Demirören Medya’ya girmeden önce Sabah Gazetesi’nde spor müdürlüğü görevini yapan Seten, buradaki görevini Altan Tanrıkulu’na devretmiştir. İbrahim Seten, Şenol Güneş haberleri ile bir dönem gündem olmuştu.

İBRAHİM SETEN NE DEDİ?

İbrahim Seten attığı tweetlerde bu sezonu Rıdvan Dilmen sezonu olarak tanımlamıştı.

İBRAHİM SETEN TWİTTER ADRESİ

Editör: TE Bilisim